MEÜ öğrencinin kursağına göz dikti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ öğrencinin kursağına göz dikti!


 

Mersin Üniversitesi Yemekhanelerinde yemek ücretlerine yüzde 112.5 zam yapıldı! Uygulamaya tepki gösteren DEVA Partisi Mersin İl başkanı Güran Dinçer; “Öğrencinin kursağından geçen lokmaya göz diktiler” tepkisi verdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Yemekhanelerinde yüzde 112.5 zam yapılmış olmasına tepki gösteren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Güran Dinçer, yemek ücretlerinde fahiş zam yapılmasının anlaşılabilir olmadığını ve gençlerimizi açlığa mahkum etmekten başka bir şeye yaramayacağını dile getirdi.

Ülkemizin geleceği olan öğrencilere kolaylık sağlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Mevcut iktidarın aldığı yanlış kararlar sonucunda Ülkemizin boğuşmak zorunda kaldığı Ekonomik darboğazın bedeli öğrencilere ödettirilemez. Mersin Üniversitesi yönetiminin yaşanan ekonomik krize çözüm için öğrencinin kursağına göz dikmesini kabul etmiyoruz” dedi. 

DEVA Partisi olarak açıkladıkları Yükseköğretim Eylem Planı ile üniversitelerdeki nitelikli eğitim sayesinde yarınlara emin adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizen Başkan Güran Dinçer, “Üniversitelerde fırsat eşitliğini ve adaleti sağlayacağız. Herkesin eşit şekilde eğitime ulaşabileceği bir sistem oluşturacağız. Ücretsiz üniversite modeli çerçevesinde üniversiteyi kazanan öğrencilere Eğitim Destek Banka Kartı ile destek olacağız.  Öğrencilerimizin barınma ve yemek sorununu ortadan kaldıracağız ” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA