Altunok, Cami inşaatını inceledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok, Cami inşaatını inceledi


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesinde yapımı devam eden cami ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesi ve bu projenin bir an evvel tamamlanması için Belediye Genel Koordinatörü Serkan Kirişçioğlu ve müteahhit firma yetkililerine talimatlarda bulunan Başkan Altunok, cami ve taziye evini 2023 yılı Ramazan ayında hizmete açmayı hedeflediklerini bildirdi. Devam eden çalışmaları değerlendiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Bizim en büyük mükafatımız büyüklerimizin hayır duasıdır. Bu hayatta en önemli şey gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bunun için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gazi mahallemizde yapımı devam eden cami ve taziye evinin  inşaatını Allah’ın izniyle kısa sürede tamamlayarak ramazan ayında hizmete açmayı hedefliyoruz. İlçemiz genelinde yaptığımız  yatırımlarla bize emanet edilen Silifke’mizi   gelecek kuşaklara hazırlıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA