Vali Pehlivan’dan yeni yıl kutlaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan’dan yeni yıl kutlaması


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yeni yıl dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Dünya genelinde pek çok hadisenin meydana geldiği, hayata ve insana dair pek çok gelişmenin yaşandığı bir yılı daha geride kaldığını kaydeden Pehlivan, "Bir yandan geçen 2022 yılının etraflıca muhasebe ve muhakemesini yaparken; bir yandan da, birey, aile, millet ve ülke olarak yeni umut, hedef ve beklentiler ile 2023 yılını karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mersin'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, bütün Bakanlıkların yatırım programları çerçevesinde, sağlanan destekler ile 2022 yılında da çok sayıda kamu yatırımının hayata geçirildiğini vurgulayan Pehlivan, "Her alanda kapsayıcı kamu hizmetleri etkin bir şekilde insanlarımıza ulaştırıldı. Mersin İlimizin sosyo-ekonomik gelişimine ivme, değerine değer, gücüne güç katacak çalışma ve yatırımlar ile vatandaşlarımızın yaşam standardını, huzuru ve refahını artırmaya yönelik hizmetler, 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da artarak devam edecektir. Bu yolda kamu kurumları olarak, toplumumuzun ilgili bütün kesimleriyle iletişim ve istişare halinde, gönül ve elbirliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Pehlivan, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılının, başta Mersin olmak üzere, tüm Türkiye için, huzur, esenlik, hayır ve iyiliklerle dolu bir yıl olmasını temenni etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA