MİY hırslı hazırlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY hırslı hazırlanıyor


 

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 3’ncü Ligde devre arasına lider giren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Mersin’de toplanan Kırmızı Lacivertli ekip kendi tesislerinde günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu 2 gün izin yapacak olan Mersin temsilcisi izinin ardından yeniden Mersin’de toplanıp Antalya’ya gidecek. Yaklaşık 15 gün sürecek olan Antalya kampında Mersin İdman Yurdu daha çok teknik taktik idmanın yanı sıra hazırlık maçları yapacak.

 

İLK YARILIK GERÇEKLEŞTİ

Sezon başında takıma katılan genç oyuncu Bekir Yücedağ sosyal medya hesabından ayrıldığını duyurdu. Ligde forma şansı bulamayan, Ziraat Türkiye Kupasında Kasımpaşa karşısında forma giyen Yücedağ ikinci yarı Mersin İdman Yurdu forması giymeyecek. Takımdan ilk ayrılık yaşanırken takıma yeni katılacak isimler ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. Kulislerde konuşulan ilk isim Tunç Behram oldu. Mersin İdman Yurdu alt yapısından yetişen, bir çok takımda oynayan yetenekli santraforun adı Mersin İdman Yurdu ile anılıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA