BAL’da ilk yarı tamamlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da ilk yarı tamamlanıyor


 

İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kala BAL’da mücadele eden Mersin ekipleri 3’te 3 yaptı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Ligde mücadele eden Mersin temsilcileri 3’te 3 yaparak haftanın kazananları oldu. Silifke ve Homurlu evinde kazanırken Anamur ekibi deplasmandan 3 puanla dönerek İl sıralaması yarışında avantaj yakaladı. BAL’da ilk yarıda son haftaya girilecek. Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

 

SİLİFKE 1 ADIM ÖNDE

İl sırlamasında ilk sırada bulunan Silifke Belediyespor evin de 5 Temmuz İskenderunspor ile karşılaştı. 90 dakikası tempolu geçen, her iki takım arasında git gellerin olduğu  karşılaşmada 1 gol çıktı. Takımların gol bölgelerinde şansız olduğu karşılaşmada Silifke ekibi karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarıda son haftaya girilen ligde Silifke Belediyespor şuana kadar oynadığı 12 karşılaşmada 25 puan toplayarak İl sıralamasında 1’nci ligin genel puan tablosunda 3’ncü sırada yer aldı. Kırmızı Beyazlı ekip ilk yarının kapanış maçında ligde puanı olmayan Ceyhanspor’a konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

 

ANAMUR ALTIN DEĞERİNDE PUAN KAZANDI

İl sıralamasında 2’nci sırada bulunan Anamur Belediyespor zorlu Samandağ Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan ile dönerek zorlu haftayı kazanarak geçmesi takımda moralleri yükseltti. Ligde şampiyonluk şansı olmayan Anamur temsilcisi tüm enerjisini il sıralaması için kullanacak. Ligin 12’nci haftasında Samandağ’ına konuk olan Yeşil Beyazlı ekip zor bir 90 dakika geçirdi.

Maç boyunca kontrollü oynayan Anamur temsilcisi attığı tek golle 3 puanın sahibi olmasını bildi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Anamur Belediyespor puanını 20 yaparak İl sıralamasında 2’nci sıraya genel puan sıralamasında ise 4’ncü sırada yer aldı. Anamur Belediyespor ilk yarının son haftasında Hıdırlıgücü iel oynayacak.

 

HOMURLU DİRENİYOR

İl sıralamasında son sırada yer alan Homurlu 1951 Spor haftayı 3 puan ile kapatan ekiplerden oldu. Kendi sahasında ligde zor günler geçiren Ceyhanspor’u konuk eden Homurlu karşılaşmayı 3-0 kazanarak lige tutunma umutlarını az da olsa korudu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan, rahat bir doksan dakika çıkaran Homurlu attığı 3 golle 3 puanın sahibi oldu.

14 puanla ligde 10’ncu sırada yer alan Homurlu İl sıralamasında ise son sırada yer aldı. Homurlu ilk yarının kapanışını Bahçespor ile yapacak Deplasmanda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA