TAŞIMALI MİTİNG ELEŞTİRİSİNE ‘SATILIK ANKET’ YANITI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞIMALI MİTİNG ELEŞTİRİSİNE ‘SATILIK ANKET’ YANITI


 

MHP’nin en kalabalık mitinglerinden birine imza atılan haftasonu Mersin’de gerçekleştirilen ’2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ buluşmasına çevre illerden katılım eleştirilere neden oldu. İl Başkanı Gölgeli ise çevre illerden gelenlere teşekkür ederek, “En kalabalık miting sözümüzü tuttuk. Zillet ittifakına milli iradenin hakikat tokadını vurduk. Satılık anket şirketlerini bugün Mersin’de büyük bir hezimete uğrattık” yorumu yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye genelinde '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerinin 9’uncusunu Mersin’de düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Millet Bahçesi önünde düzenlenen mitinge Antalya, Adana, Hatay ve Osmaniye’den de katılım sağlandı. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de destek verdi.

 

SIRA SIRA OTOBÜS VİDEOSU ELEŞTİRİ ODAĞI OLDU

Ancak on binlerin katıldığı mitinge çevre illerden insan taşınması eleştirileri beraberinde getirince tartışma yaşanmasına nende oldu. Özellikle Antalya, Alanya, Adana, Osmaniye ve Hatay başta olmak üzere çevre illerden otobüslerle mitinge katılım sağlanmasına ilişkin görseller sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Çok sayıda yolcu otobüsünün otobanda Mersin’e gelişini içeren bir video üzerinden tartışmalar alevlenirken bazı vatandaşlar eleştirilerin yersiz olduğunu tüm partilerin bölgesel katılımla miting yaptığını savundu.

 

“EN KALABALIK MİTİNG SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Öte yandan mitinge katılım çağrısı ile ilgili Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın düzenlediği basın toplantısına katılmayan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise sosyal medyadan bir paylaşım yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.

Gölgeli, “Teşekkürler Mersin” başlığıyla yaptığı paylaşımda, “MHP Genel Başkanımız, bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle gerçekleşen 2023'e Doğru; Aday Belli, Karar Net temalı Mersin Mitingi, Allah'a şükürler olsun ki mahşeri bir kalabalık ile meydanlara sığmadı, haine korku, dosta güven verdi.

‘Mersin, 18 Aralık'ta tarihinin en kalabalık mitingine ev sahipliği yapacak’ sözümüzü yere düşürmeyen, büyük bir gayret ve fedakarlık ile gecesini gündüzüne katan, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayan ve şehrimizde bu destanın birer parçası olan çok kıymetli Mersin milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, ilçe başkanlarımıza, KAÇEP başkanlarımıza, sivil toplum kuruluş başkanlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

“ZİLLET İTTİFAKINA MİLLİ İRADENİN HAKİKAT TOKADINI VURDUK”

Katılımlarıyla mitingimize coşku-heyecan katan, Mersin'den zillet ittifakına milli iradenin hakikat tokadını vuran, omuz omuza ‘söz verdik lidere, Mersin tek kale’ sözümüzü meydanlara sığmayarak dosta düşmana gösteren kıymetli Mersinli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Çevre illerden gelerek bu heyecanımıza ve coşkumuza ortak olan çok kıymetli Ülküdaşlarımızı sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum, her birine en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum.

 

SATILIK ANKET ŞİRKETLERİ ELEŞTİRİSİ

Satılık anket şirketlerini bugün Mersin'de büyük bir hezimete uğratan, 6'lı masada oturan Türk ve Türkiye düşmanlarının uykularını kaçıran, hainlere korku salan, dosta gücen aşılayan muhteşem kalabalığa, mahşeri birlikteliğe selam olsun! Yörük çadırında dumanı tüten Mersin, selam olsun sana! Başı dik, gönlü zengin Mersinli, selam olsun sana! Fedakar ve yürekli Mersin Teşkilatı, selam olsun sana! Bu duygu ve düşüncelerle, her bir dava arkadaşımı muhabbetle ve samimiyetle kucaklıyorum, her Ülküdaşıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA