‘BİRBİRİNE OPERASYON ÇEKEN PARTİLERE TÜRKİYE EMANET EDİLİR Mİ?’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘BİRBİRİNE OPERASYON ÇEKEN PARTİLERE TÜRKİYE EMANET EDİLİR Mİ?’


 

Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ve hapis cezası sonrası yaşananların maskeleri düşürdüğünü söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Zillet ittifakının ipliği pazara çıkmıştır. Birbirine operasyon çeken partilere Türkiye emanet edilir mi? Birbirine omuz atan, geriye düşürmeye çalışanların sözlerin kanan ve aldanan çıkar mı?” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye genelinde '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerinin 9’uncusunu Mersin’de düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Millet Bahçesi önünde düzenlenen mitinge Antalya, Adana, Hatay ve Osmaniye’den de katılım sağlandı. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de destek verdi.

 

“BİZİM GÜVENCEMİZ MERSİN’DİR”

MHP Mersin lideri Dr. Devlet Bahçeli, mitingde yaptığı konuşmada, “2023 sandık yılıdır. Millet idaresinin bir kez daha tecelli edeceği demokrasi yılıdır. 2023 yılına hazır mısınız? 2023 yılında yeni bir trük mucizesine var mısınız? 2023’te Türkiye’nin yükselişine destek olacak mısınız? Allah’ın izni sizlerin teveccühü ile önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır. Verdiğiniz cevaplar buna işaret etmektedir.

Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, boş yere hevese kapılmasın. Türkiye zillete düşmeyecek ziyan olmayacak, aciz ve zayıf hale gelinmeyecektir Mersin böyle bir hezimete muhakkak karşı duracaktır. Milli birlik ve kardeşlik ruhu ayağa kalkıp istikbaline sahip çıkacaktır” dedi.

“Bizim güvencemiz Mersin’dir. Gücümüz Toroslar kadar heybetlidir” diyen Bahçeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Gidip Toros dağlarına bakınız eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla yenemez” sözünü anımsattı. “Allah’a çok şükür dumanız her yerde tütüyor” diyen Bahçeli, 2023’te de cumhuriyetim müstesna kazanımları ile sabırdan sahaya, fikirden eyleme,

tefekkür alanından taktik safhasına geçileceğini söyledi.

“MERSİN AYAKTAYSA, SUYU TERSİNE ÇEVİRMEK İÇİN ÇIRPINAN SİYASİ BLOĞUN ALAYI NEFESSİZ KALIR”

“Mersin ayaktaysa, suyu tersine çevirmek için çırpınan siyasi bloğun alayı nefessiz kalır” diyen Bahçeli, “Mersin varsa ve tamam diyorsa yolumuza taş koymak için pusu kuranların hepsi sükuti hayale uğrar. Her vatandaşıma çağrımdır, genli bu haklı mücadele siz de dahil olun. Gelin bu tarihi görevde sizin de payınız olsun. Hainlere, arsızlara, namussuzlara, sömürgecilere, yağmacılara, düzen bazlara, istismarcılara, inkarcılara, işbirlikçilere, soysuzlara ruhunu satmış namertlere karşı bir olalım, diri olalım, el ele verip hep birlikte Türkiye gibi duralım.

2023 bu söylediklerimin hepsi için bir kader ve karar yılıdır. 2023’te tarihi bir seçim yapacağız hem cumhurbaşkanını hem de 28. dönem TBMM’sini belirleyeceğiz. Artık tüm yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Vakit an be an yaklaşmakta, çember günbegün daralmaktadır. Adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayip Erdoğan’dır. Hedefimiz Erdoğan’ın açık ara farkıyla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir MHP grubunun ve cumhur ittifakının tezahür etmesidir. Samimi ve kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlar ulaşmaktır.

Bu hedeflere birlikte yürümeye kararlı mısınız? Bize destek olacak mısınız? 3 hilalin yanında duracak mısınız? Beraber miyiz? Birlikte miyiz? Bizimle misiniz? Bu evetler milli iradenin seslenişi, istikbalin müjdesidir. Bu evetler zilletin kabusu, Türk milletinin zalimlere restidir.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yanında mısınız? MHP’nin yanında mısınız? Cumhur ittifakının yanında mısınız?

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile devam ediyor diyor musunuz? Söz veriyor musunuz? Mersin kararını vermiş. Adayını netleştirmiş, işi bitirip seçim gününü beklemeye koyulmuştur. Mersin’de zillete destek çıkmaz. Yolundan dönenlere, davasından cayanlara, çıkarlarına esir düşenlere, dünüyle bugünü arasında uçurum olanlara Mersin izin vermez, prim, icazet, geçit vermez. İnancım odur ki asla vermeyecektir” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’DE MUHALEFET KITLIĞI VE KISIRLIĞI MAALESEF İLERİ DÜZEYDE”

Cumhurun seçiminin, milletin zaferi anlamına geldiğini aktaran Devlet Bahçeli, “Türkiye’yi yenemeyecekler, Türk milletini geçemeyecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar zilletin fermanını kabul ettiremeyecekler. Türkiye’de muhalefet kıtlığı ve kısırlığı maalesef ileri düzeydedir. Bu yüzden Türk siyaseti yaprak dökmektedir. Türk siyaseti kurumuş toprak gibidir. Demokrasi standartları bizzat muhalefet eliyle düşürülmektedir. Demokrasiyi örselemekte ve öğütmektedir. Çünkü muhalefet ekseriyetle zillettedir. Köksüz ve kimliksizdir. Siyasi ikballerini, ülke çıkarlarının üzerinde gören bir siyasi zihniyetin inandırıcılığı itibarı, ilkesi olamaz. İkna edici hiçbir yanı da olamayacaktır. İktidara muhalefet etmekle, ülkeye muhalefet etmek başkadır. Türkiye’nin belki de en göze çarpan talipsizliği siyasi ahlak dışına taşırken, milli ve manevi değerlerle zıtlaşan muhalefetin varlığıdır. Zillet ittifakı ile kutuplaşma taktikleri yürümemektedir. Yalan bunların dilindedir yozlaşma bunların dimağındadır. İftira ve asılsız itham derseniz bunların alameti farikasıdır. Nerede bir yarar varsa zillet ittifakı orayı daha da derinleştirmek için faaliyete geçmemektedir.

Zillet ittifakı oyun içinde oyundur. Zillet ittifakı yalan rüzgar dedikodu yatacağıdır. Bu ittifaktı oluşturan partiler Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak.

 

“DAVULU BOYUNLARINA ASMIŞLAR, TOKMAK YABANCI DANIŞMANLARIN ELİNDE”

CHP gerçeği ibretle karşımızdadır. Milyon dolar ödeyerek görevlendirilmiş ücretli ve ithal danışmanlara bel bağlayacak kadar geleneğinden ve siyasi gerçeklerinden kopmuş bir partinin milletimizin yanında olması imkansızdır. Kılıçdaroğlu pusulayı kaybetmiş, istikameti şaşmış, yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmiştir. Türkiye’ye Amerika ve İngiltere’den bakan, milletimizin hassasiyetleri ile bütünüyle ters düşen Kılıçdaroğlu’nun kiralık akıl hocaları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin kılavuz kaptanı haline gelmiştir. Bu nahoş manzara kokuşmuş siyasetin, sömürgeleşmiş bir partinin içler acısı öyküdür. Parayla danışmanlık alanlar, yarın parayla da her değerini satacaktır. CHP’nin 3 Aralık’taki söz de vizyon toplantısı teslimiyetçilin vitrinidir. Vizyon diye açıklanan ne varsa milletimize uzak ve yabancı, milli hayatın gerçekleri ile bağlantısız ve uyumsuzdur. CHP’nin ekonomi vizyonu diye bir şey yoktur. Zira bu partinin misyonu Türkiye’nin yıkım ev dağılması, misyonu da emperyalizmin ülkesi olmaktır.

Kılıçdaroğlu vizyon diye gösterilen sahne gösterisinde küçülmeyi normal karşılayacak denge kaybına uğramıştır. Davulu boyunlarına asmışlar, tokmak yabancı danışmanların elinde. CHP ekonomide vizyonsuzluğu belgelerken MHP aylar evvel ekonomik büyüme, sosyal gelişme ve milli bütünleşme bağlamında geleceğin ekonomi vizyonunu saygın akademisyenlerde ve saygın isimlerin katılımıyla hazırlamıştır Kılıçdaroğlu duysun ki vizyon öyle değil böyle olacaktır. Bizim binlerce km uzak mesafeden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur. Millet teknoloji görsün diye Kılıçdaroğlu günü sandıkta görecektir. Biz bize yeteriz. Bu milletin evlatları her başarıya ulaşacak kalibre ve kalitedir.

CHP hastadır ve bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir. Bizim vizyonumuz milletimizin vizyonudur. Türk tarihinin yol haritasıdır. Bizim aklımız yerli, millidir. Sipariş vizyonlarla, fabrikasyonla ısmarlama projelerle ne alakamız ne de işimiz olacaktır. CHP’ni altı su alan kayığı batmak üzeredir. Dış güçlerin limanına yanaşma çabası da boşunadır. Bu CHP’yi maaşlı sömürge danışmanları ne küresel güçler, ne haçlı emelleri ne de organize suç örgütleri kurtarabilecektir.

Bizim Mehmetlerimiz, Osmanlarımız, Hasanlarımız, Alilerimiz Ayşelerimiz vardır. Milletimizin tertemiz evlatlarıdır. Onların planları varsa Allah’ın da bir planı vardır.

Vizyonsuzluğu vizyon gören zillete ittifakına cumhurun vizyonel gücünü, cumhuriyetin parlak yüzünü, milli iradenin şaşmaz hükmünü, işaret edecek misiniz?

Kılıçdaroğlu’na yıllardır yapılan teknolojik atılımların, milli sanayi ve hamlelerin hangi aşamalarına ulaştığın sandıkta gösterecek misiniz? Siyasi zillet zihniyetine Türk milletinin, Türkiye’nin geldiği imrenilecek seviyeyi bir bir öğretecek misiniz?

Ez cümle Recep Tayip Erdoğan’a, Cumhur İttifakına, MHP’ye evet mi? Maşallah Mersin böyle diyorsa, Mersin’in kararı bu ise 7 düvel karşımıza çıksın, yetmedi tüm dış bağlantılı danışmanlar zillet ittifakının yardımına yetişsin faydasız ve sonuçsuzdur. Millet ne diyorsa hüküm odur ve karar böyle tezahür edecektir. Milletin üstünde hiçbir güç ve kudret olmayacaktır.

 

CHP’YE; İNSANLIK SUÇUNU BASAMAK YAPMA ELEŞTİRİSİ

İnsan onuru her şeyin önünde ve üstündedir. Kadın ve çocuklarımıza zulüm yapanlar, taciz ve tecavüz edenler hem şerefsiz hem de günahkardır. Küçük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması, sesiz kalınması söz konusu değildir. Sıcak gündemin en önemli başlığı 6 yaşındayken tecavüze uğrayan bir mazlumun dramıdır. Aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmek beyhudedir. CHP’ni bu istismarı siyaset malzemesi halin getirmesi meselenin bir diğer ayıplı, ahlaksız yönüdür.

Konu yargıdadır. Hiç kimsenin böyle insanlık dışı bir muameleye onay vermesi düşünülemeyecektir. Suçlular kuşkusuz en ağrı şekilde cezalandırılmadır. Kılıçdaroğlu’nun adalet bakanlığının kapısına dayanması ağır sorunu gerçek manasından soyutlayıp, gerçek manasında uzaklaştırması başlı başına sorumsuzluktur

İstismara uğrayan kardeşimizi CHP aleni bir şekilde kullanmaya kalkmıştır. Yürek yaralan vahşet, muhafazakar insanlarımızı suçlamak için bir araca dönüşmüştür. Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek dinimizi sorgulayamaz. İnsanlık suçunu basamak yaparak inancımızı, inan insanlarımızı zan ve töhmet altında bırakmaz. Böylesine bir çirkinliğe kimsenin hakkı olamaz. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız. CHP’nin adalet ve hukukla ilgili derin bir sorunu vardır. Kılıçdaroğlu ve ortakları ağız birliği etmişçesine Türkiye’de hukukun olmadığından bahsetmektedir. Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet diyenlere sufle veren fitne köşesinde buluşan kötülerdir. Türkiye’de istibdat olsaydı devlete ve millete her defasında meydan okuyabilir miydi? Zillet ittifakı elini kolunu sallayarak bozgunculuk yapalar miydi? İstibdatın olduğu yerde demokrasi, bu kadar ihanet ve husumet ortalıkta cirit atabilir miydi? adalet herkes içindir, hukuk herkese lazımdır. Hukuk önünde de hiç kimsenin ayrımcı bir durumu olamayacaktır” dedi.

 

SARAÇHANE TİYATROSU İLE KILIÇDAROĞLU’NA OPERASYON ÇEKTİLER

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşepir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis kararından sonra yaşananlara ilişkin de açıklama yaptı, “Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete, Türk yargısına saldırması en hafif tabirle fırsatçılıktır” diyen Bahçeli, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir suç işlemiş ise bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır? Bu şahsın hukuki sorumsuzluğu söz konusu mudur? Mahkeme kararı açıklanmadan halkı saraçhaneye davet eden belediye başkanı, sonuç açıklanmadan saraçhaneye koşan İP başkanı, Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmiştir. Birbirlerine kazık atanların. Gizli kapaklı işler çevirdiğin görmemek için sadece kör değil akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazım. İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan Kılıçdaroğlu’na çalım üstüne çalım atmak için her durumda çalışan siyaset bezirganlarının 6’lı masaya dinamit fırlattığı ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır. Buna en iyi cevabı CHP’liler verecektir. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte kahramanlıklara, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya çalışan bukalemun siyasetçilere Türk milleti hiç bir zaman değer vermez, saygı duymaz. Saraçhane’de yargı kararına sarılıp fırsat bu fırsattır diyen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.

 

“BUNLARA TÜRKİYE EMANET EDİLİR Mİ?”

Bu yıl içinde 8 defa toplandınız ancak hala cumhurbaşkanı adayınızı belirleyemediniz. Millet bu orta oyunundan artık bıkmış ve usanmıştır. Madem saraçhane’de cumhurbaşkanı adayınızı açıklayamadınız, bu ay sonu yapacağınız toplantıda bu ilanı yapınız. Korkacağınız. Sıkılacağınız bir ilişkiniz yoksa cumhurbaşkanı adayımız ‘budur’ deyiniz. Kılıçdaroğlu’nu katakulliye getirip İmamoğlu’nu parlatma amacınızdan bellidir. Avrupa’dan Fetö’ye, Demirtaş’tan HDP’den PKK’ya varıncaya kadar Türkiye’ye ters bakan hangi odak varsa zillet partilerin arkasındadır.

Maskeler patır patır düşmüştür. Zillet ittifakının ipliği pazara çıkmıştır. Birbirine operasyon çeken partilere Türkiye emanet edilir mi? Birbirine yan bakan, omuz atan, geriye düşürmeye çalışan sarcılı bir ittifakın adalet ve hukuk sözlerine kanan ve aldana çıkar mı?

Kılıçdaroğlu telaş ve korkuya kapılarak millili iradeyi yeniden inşa edeceklerini söylemiş, Bunu nasıl yapacaksın? Milli iradeyi inşa etmenin ne manaya geldiğinden haberdar mısın? Adaysan çık söyle. Mert ol, dürüst ol, korkma, kaçma, saklanma. Yapacağın iş 6’lı masayı dağıtmak, bağımsızlığını göstermek, cumhurbaşkanı adaylığını açıklamaktır. Ayağını kaydırmak isteyenlere uygun hareket etmezsen dost görünenlerin postunu doldurması yakındır. Zillet ittifakı birbirini yerler adaylık pazarlığı kızışmışken cumhur ittifakının adayı bellidir. Bizim CHP adayız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Algı oyunlarına teşebbüs edenlerin hevesleri kursağında kalaktır.

 

“ÇAĞRIMIZ; TAM BAĞIMSIZ LİDER TÜRKİYE’DE KUCAKLAŞMAYADIR”

CHP’den bir yol olmaz. İP’ten bir sonuç çıkmaz. HDP’den selamsızdan geleceksiz Serok Ahmet’ten bunlara destek olan marjinal partilerden Türkiye’ye en ufak bir hayır gelemez.

Onların çağırısı karanlığa, bizim çağrımız aydınlığa ve kardeşliğedir. Çağrımız Türk ve Türkiye yüzyılınadır. Tam bağımsız lider Türkiye’de kucaklaşmayadır.

Terör örgütlerine, emperyalizmin oyunlarına karşı beraber miyiz? Milli birliğimizi, ebedi kardeşliğimizi birlikte savunacak mıyız? Paylaşılacak vatanın, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir. Türkiye’yiz diyen herkes bizim özbe öz kardeşimizdir 2023 geldiğinde cumhurun muazzam iradesini gösterecek misiniz? 2022’inn sonunda 2023’te milli iradeye başvurulduğu ünde sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP ile Cumhur İttifakı’na oy verecek misiniz?” şeklinde konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA