ANKET OYUNLARI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANKET OYUNLARI!


 

Mersin’de Büyükşehir Belediye Vahap Seçer’in CHP’nin oylarını yüzde 45.1’den yüzde 73’e çıkardığına ilişkin yakın zamanda kamuoyuna servis edilen ankete karşı yayınlanan yeni bir çalışmada Seçer’in oyu yüzde 58,7 olarak açıklandı.

HEDİYE EROĞLU


Göreve geldiği 3,5 yılda kentin beklediği hizmetleri hayata geçiremeyen, sık sık iktidar mensupları ve partilisi ilçe belediye başkanları yaşadığı polemiklerle gündem olan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yer aldığı anketler kafa karıştırıyor.

Yakın zamanda kamuoyuna servis edilen ve Seçer’in CHP’nin oylarını yüzde 45.1’den yüzde 73’e çıkardığına ilişkin anket gündemdeki yerini korurken son ankette ortaya çıkan farklı rakamlar, kafalarda soru işareti yarattı.

ALF araştırma şirketi, '2022 yılının en başarılı belediye başkanları' araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Araştırma, 30 büyükşehirde 14 bin kişiyle yapıldı.

Ankete göre ilk dört sırada CHP'li belediyeler yer alırken AK Parti'nin Gaziantep Belediyesi ise beşinci sırada yer aldı. Anketin sonuçları şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yüzde 62,2

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Yüzde 60,8

Mersin Büyükşehir Belediye Vahap Seçer: Yüzde 58,7

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: Yüzde 58,0

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Yüzde 57,2

Anketin 2022 yılı en başarılı 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanına yönelik bölümde ise yüzde 57,6’lık oranla Mersin’den yer alan tek isim CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA