‘BÜYÜKŞEHİR’E OPERASYON HEPİMİZİN SORUNU!’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘BÜYÜKŞEHİR’E OPERASYON HEPİMİZİN SORUNU!’


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik terör operasyonlarının yumuşatılmasının, konuşulmamasının başka sorunlara sebebiyet vereceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu konuda hepimizin sorumluluğu var” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, partisinin Mersin’de 18 Aralık günü düzenleyeceği “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingine davet amaçlı düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Toplantıda bir soru üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesine yönelik terör operasyonlarına dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Mersin ilginç bir yer, Mersin’de olan olaylar Anadolu’da başka bir şehirde olsaydı 3 gün protesto bitmezdi. Bakanlar, ben önemli açıklamalar yaptık. Mersin adına inandığım, düşündüğüm şeyleri söyledim. Mersin’e dair endişelerimizi ortaya koyduk ve bu ciddi anlamda karşılık buldu” dedi.

 

“BÜYÜKŞEHİR’E OPERASYONUN YUMUŞATILMASI, KONUŞULMAMASI ZARAR VERİR”

Konuyla ilgili bugüne kadar yaptığı değerlendirmelerde tüm Atatürkçülere, sosyal demokratlara mesaj verdiğini aktaran Atsız Afşın Yılmaz, “Türkiye diyen bayrak vatan diyen herkesin bu konuyla ilgili sorumluluğu var. Bu konunun yumuşatılması, gündeme getirilmemesi, yeterince önemsenmemesi başka sorunlara sebebiyet verecektir. Farklı olabiliriz ama bir yerde buluşmak zorundayız. Belli tehlikelere karşı tepki göstermek zorundayız. Birbirimizi sevmek zorundayız. Böyle olaylara da aslında cesurca, rasyonel şekilde kentimizin kurum ve kuruluşlarını korumak noktasında duruş göstermek mecburiyetindeyiz İlerleyen süreçte böyle bir duruşu daha net ortaya çıkacağını düşünüyorum. Mersin bir Kuvayyi Milliye şehridir.

 

“ATATÜRK, ‘MERSİNLİLER MERSİN’E SAHİP ÇIKIN DERKEN BUGÜNLERİ GÖRMÜŞ”

Atatürk neden Mersin’e, ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkın demiş? Neden başka bir yerde dememiş? Ne görmüşte demiş? Bence bugünleri görmüş. Mersin’e sahip çıkmak zorundayız. Belediye başkanı hukukçu, vatandaş olarak benim üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyorum ama hepimize görev düşüyor. Bazı şeylerin meşru gibi gösterilmesi, yumuşatılması ilerleyen süreçte hepimiz adına belli sorunları ortaya çıkacaktır. Çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren belli konularda açık net duruş ortaya koymak zorundayız. Bu yüzden Mersin kamuoyundan beklentimiz yüksek. Bun anlak önlem almak için bu bir güvenlik meselesi, siyasi sorun değil.

Örneğin Büyükşehir Belediyesindeki sisteme MESKİ’ye erişimi örgütle ilgili paylaşım yapan bir kişi varsa risk vardır” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA