TİY başkanını seçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY başkanını seçti


 

Kuruluşunun 100. yılında yönetim krizleri ve sportif başarısızlık nedeniyle küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu’nda bir yıl içinde yapılan 3’üncü kongrede son başkan Murat Gül oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Türkiye’de nüfus bakımından 26 ilden büyük bir ilçede olan Mersin’in Tarsus ilçesinde, bu yıl kuruluşunun 100’üncü yılını kutlayan Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizini çözmek adına 2022 yılı içinde 3. defa kongreye gidildi.

 

İKİ LİSTE YARIŞTI

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun olağanüstü genel kurulu

Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı.

Son günlere kadar aday çıkmayan olağanüstü genel kurulda Murat Gül ve Yemliha Şahin başkanlığında iki liste yarıştı. Daha önce adaylığını açıklayan Ender Özinç ve Muhammet Günkut ise adaylıktan çekildiler. Toplamda 159 oyun kullanıldığı seçimde, beyaz listeye sahip Murat Gül 110 oy alırken, sarı liste ile yarışan Yemliha Şahin 48 oy aldı.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Bir oyun geçersiz sayıldığı kongrede Murat Gül'ün listesi şu şekilde oluştu: Başkan Murat Gül, Ali Tekirdağ, Cem Erpehlivan, Yusuf Balcı, Zülfikar Polat, Kasım Kanbal, Ersin Uyar, Mehmet Erdem, İbrahim Halil Küçükoğlu, Av. Kasım Onur Gülşen, Erdal Acer, Mahmut Kahraman, Çağrı Yazlık, Yılmaz Talay ve Cem Kavalcı.

Kongrede açıklamalarda bulunan Başkan Gül, "Tarsus İdman Yurdu için kent olarak birlikte başaracağız. Esnaf bereket Tarsus İdman Yurdu'na hareket gelecek, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

PFDK’YA SEVKEDİLDİ

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu’nda başkanın seçildiği dakikalarda Futbol Disiplin Kurulundan kulübe kötü bir haber geldi. Tarsus İdman Yurdu talimatlara aykırı hareket nedeniyle disiplin talimatının 46’ncı maddesi ile teknik adamların statüsü ve çalışma esasları talimatı 7’nci madde uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA