MİY farkı açmak istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY farkı açmak istiyor


 

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 3’ncü Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. son 2 haftada aldığı beraberliklerle taraftarını üzdü. Aldığı beraberlikler sonunda rakipleri ile puan farkını 3’e indiren lider Mersin İdman Yurdu ilk yarının son maçını kazanarak devre arasına girmeyi planlıyor. İlk yarının son haftasında deplasmanda Yomraspor ile oynayacak olan Kırmızı Lacivertli ekip sahaya mutlak 3 puan için çıkacak.

 

KÖTÜ HABER GELDİ

Mersin İdman Yurdu geçen hafta evinde oynadığı Kelkit Belediyespor karşılaşmasında 2-2 berabere kalmıştı. Beklemediği bir puan kaybı yaşayan Kırmızı Şeytanlara bir kötü haberde TFF’den geldi. TFF resmi hesabından yaptığı açıklamada Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. Kulübü antrenörü Cevat Macit'in 11.12.2022 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş.-1954 Kelkit Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 12.12.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA