Silifke’de baba-oğul kampı sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de baba-oğul kampı sona erdi


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi tarafından Narlıkuyu mahallesi Akkum gençlik kampında düzenlenen baba-oğul kampının sona erdiği öğrenildi.

Eşsiz doğası ve denizi ile ünlü Akkum gençlik kampında düzenlenen etkinliğe katılan baba ve oğulları, doğayla iç içe unutamayacakları iki gün geçirdikleri bildirildi. Narlıkuyu mahallesi Akkum İzcilik Kampında devam eden etkinlikte bir araya gelen baba ve oğulları, hazırlanan program dahilinde sabah sporları, geleneksel okçuluk eğitimi, balık tutma becerisi, kişisel gelişim eğitimleri, el sanatları eğitimi ve sokak oyunları ile ilgili etkinliklere katıldı.

Kampı ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İnsanlar bugünkü hayat şartlarında yoğun bir iş temposu ve sanal dünyadan dolayı farklı bir yaşam sürdürmektedirler. Bu durumda çocukların özlemle ve merakla bekledikleri şey, aileleriyle birlikte vakit geçirmektir.  Bizde belediye olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz bir etkinlikle Baba ve Oğullarını Akkum İzcilik Kampında topladık. İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde yaptığımız yatırımların ve çalışmaların yanında sosyal belediyeciliğe de büyük önem veriyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve özel çocuklarımıza yönelik ortaya koyduğumuz sosyal projeler hem bizleri hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı mutlu ve memnun etmektedir. Akkum gençlik kampında düzenlediğimiz bu etkinlikte yaklaşık 60 baba ve oğulu bir araya getirdik. Düzenlediğimiz kampa babalarıyla birlikte katılan çocuklarımız ve gençlerimiz eşsiz doğası ve denizi ile ünlü Gençlik kampımızda unutamayacakları anlar yaşadılar. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz program dahilinde sabah sporları, geleneksel okçuluk eğitimi, balık tutma becerisi, kişisel gelişim eğitimleri, el sanatları eğitimi ve  sokak oyunları  ile ilgili etkinliklere yer verdik. Kampa katılan baba ve oğulları çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Kampa katılan çocuklarımız ve gençlerimizin hayatlarında önemli izler bırakacak olan bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” diyerek kendilerine destek veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe ve ekibine de teşekkür ettiğini açıkladı.

Sosyal proje kapsamında anne-kız ve dede-torun kampı hazırlıklarına da başlayacaklarını bildiren Başkan Altunok, baba ve oğulları ile birlikte günün anısına bir de pasta kestiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA