Başkan Altunok’tan mitinge davet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Altunok’tan mitinge davet


 

Silifke Belediye Başkanı MHP’li Sadık Altunok, 18 Aralık 2022 Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Mersin mitingine tüm Silifkelileri davet ettiğini açıkladı.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya ile birlikte kapı kapı dolaşarak halkı Mersin mitingine davet eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok kent merkezinde faaliyet gösteren esnafları da unutmadı. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Altunok, miting davetiyesini kendi elleriyle dağıttı. Başkan Altunok, “18 Aralık 2022 Pazar günü saat 15.00’de Mersin Millet Bahçesi yanında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirecek olduğumuz ‘2023’e doğru, aday belli karar net’ mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz. Halkımız ve esnaflarımızı ziyaret ederek davetiyelerini de kendilerine ulaştırıyoruz. İlçe Başkanımız Levent Nogay ve KAÇEP Başkanımız Kıvanç Derya ile kapı kapı dolaşıyoruz. Bu çalışma tempomuzu daha da artırarak 2023 Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir şekilde yeniden seçimleri kazanması için mücadele edeceğiz. Cumhur ittifakı üyelerimizle birlikte bu hedefimize adım adım ilerliyoruz. Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 18 Aralık 2022 tarihinde  Mersin’e gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi Silifkeliler olarak Mersin’de güçlü bir şekilde karşılamalıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gösterdiği uyum ve başarılı çalışmalara biz de Silifkeliler olarak destek vermeliyiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla 18 Aralık’ta Mersin’de düzenlenecek olan  2023’e doğru aday belli, karar net mitingine  tüm hemşehrilerimizi, partililerimizi ve cumhur ittifakı üyelerimizi davet ediyorum. Bu mitinge büyük bir katılım sağlayarak Silifke’mizin gücünü, Mersin’e ve tüm Türkiye’ye gösterelim” diyerek tüm Silifkelileri mitinge davet ettiğini açıkladı.

Başkan Altunok ayrıca, 18 Aralık 2022 Pazar günü Mersin mitingine katılacak olanların  aynı gün saat 12.00’de Atatürk Anıtı önünde hazır bulunmalarını isteyerek  toplu taşıma araçlarıyla konvoy halinde Mersin’e hareket edeceklerini duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA