Kılavuz’dan CHP’ye terör ve mekan basma suçlamaları | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kılavuz’dan CHP’ye terör ve mekan basma suçlamaları


 

MHP’li Olcay Kılavuz “Mersin Büyükşehir’de Daire Başkanı yaptığınız Bedreddin Gündeş’in teröristbaşının posteri önünde sloganlar eşliğindeki ihanet görüntülerine CHP’nin Mersin milletvekilleri ve belediye başkanlarının bir cevabı var mıdır” dedi. Kılavuz ayrıca Vahap Seçer’in oğlunun bir eğlence mekânını basarak dağıttığını, sonrasında ise şikâyetlerin geri çekilmesi için para teklif ettiğini ileri sürdü.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM’de basın toplantısı gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesinde terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olan kişilerin belediye personeli olarak işe alınmasını gündemine alan Kılavuz “Türkiye düşmanları ile ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yeminli cinayet şebekesi ve katil sürüsü olan terör örgütü PKK’nın yöneticilerinin Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştırılması şeksiz ve şüphesiz bir şekilde ihanettir.” dedi.

 

“TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİ BELEDİYE KADROLARINA YERLEŞTİRİLMİŞTİR”

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde: “Mersin Büyükşehir Belediyesinde terör örgütü üyeleri belediye kadrolarına yerleştirilmiştir.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Mersin’de işbaşına gelen  CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Mersin’in evlatlarını işlerinden ve ekmeklerinden ederken terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olan yüzlerce kişiyi belediye kadrolarına yerleştirmiştir.

15.09.2022 tarihinde Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,  PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonlar kapsamında  PKK/KCK terör örgütünü övücü, özendirici, sahiplenici ve yüceltici şekilde propaganda yaptıkları tespit edilen  Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanı 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir.

28.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen ikinci operasyonda ise  Mersin'de terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında,  PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ileri sürülen, aralarında  Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş’in ve  17 belediye çalışanının da olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş 5 kişi ise tutuklanmıştır.

25.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen üçüncü operasyonda ise terör örgütü PKK/KCK-YPG şüphelilerinin yakalanmasına yönelik operasyonda 15 şahıs gözaltına alınmıştır.  Şahıslardan 5'inin örgütün Suriye uzantısı olan PYD/YPG içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenirken,  10'unun da sosyal medya hesapları üzerinden örgütü övücü, yüceltici ve destekleyici paylaşımlar yaptığı tespit edilmiştir.

Mersin Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonlarda toplam 30 kişi gözaltına alınmış, 14 kişi hakkında kamu davası açılmış, 5 kişi ise tutuklanmıştır. 16 kişinin soruşturması da devam etmektedir. Bununla birlikte suç örgütlerinden sabıkalı kişilerde belediye personeli olarak görev yapmaktadır.

 

“TERÖRİSTLERİN BİRİNCİ DERECE YAKINLARI SÖZDE DEĞER AİLESİ ALTINDA MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE ÇALIŞTIRILMAKTADIR”

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey’in soru önergemize vermiş olduğu cevabında Mersin Büyükşehir Belediyesinde şu an çalışan dağlarda öldürülmüş teröristlerin, yakalanmış teröristlerin veya teslim olmuş teröristlerin, hala kırsalda vatanımıza hainlik yapan teröristlerin birinci derece yakınları değer aileleri adı altında 33 kişinin Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştığına yönelik bilgi verilmiştir.

 

“PKK/KCK ÜYELİĞİNDEN TUTUKLANAN BEDRETTİN GÜNDEŞ’İN İHANETİ APAÇIK ORTADADIR2

Terörist cenazelerine katılıp terör örgütüne maddi destek sağladığı ortaya çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedreddin Gündeş ise bu operasyonlarda tutuklanmıştır. İşte sahip çıkıp savunduğunuz Bedreddin Gündeş’in terörist başı, İmralı canisi, bebek katilinin posteri önünde ve sloganları eşliğindeki görüntüleri! İşte makam mevki sunduğunuz Bedreddin Gündeş’in hain başına özgürlük taleplerinin dillendirildiği seçim çalışmasındaki görüntüleri! İşte adamınız Bedreddin Gündeş’in sözde Kürdistan naralarının atıldığı bölücü toplantıdaki ihanetleri!

Binlerce masum insan işten çıkartılarak yerine terör örgütü propagandasını yapanlar yerleştirilmiştir

Bu ihanete bu alçaklığa bir cevabınız var mı Vahap Seçer? Mersin Büyükşehir Belediyesini teröristlerin karargahı haline getirdiniz. 4000 binden fazla insanı işinden ettiniz. Bu insanları haksız, hukuksuz bir şekilde basit gerekçelerle, performans düşüklüğü gibi çok komik gerekçelerle işinden çıkartmıştır. Bunların yerine belediyelerde çalışanları sizlerle sayfa saya, fotoğraflarla paylaştım. Bu insanların yerine bölücü terör örgütünün propagandasını yapanlar belediye kadrolarına doldurulmuştur.

 

“İDDİA VE İSPAT İSTEYEN CHP’NİN MERSİN MİLLETVEKİLLERİ HEMŞERİLERİMİZİN YÜZÜNE NASIL BAKMAKTADIR?”

 Çıkıp şov yapıyor ispat bekliyordun hadi konuşsana Ali Mahir Başarır! Bu iddiaları ispat edemeyen şerefsizdir diyen Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen! Mersinli hemşerilerimizin yüzlerine nasıl bakıyorsunuz? Mersin’li hemşerilerimizin yüzüne bakacak haliniz ve durumunuz yoktur.

Terörle mücadeleye 437 evladını şehit vermiş Mersinimizde  bunca ihaneti yaparken şehit analarının, bacılarının, evlatlarının yüzlerine nasıl bakıyorsunuz? Dün dış güçlerin Türk vatanında yaptığı operasyonlar bugün Mersin örneğinde olduğu gibi bizzat CHP tarafından yapılmaktadır. Fakat ihanetin karşısında Türk milliyetçilerini bulacaklarını da asla kimse unutmamalıdır.

Cenab-ı Allah’a yemin olsun ki Mersin’li hemşerilerimizin haklarını, hukuklarını sonuna kadar savunacağız. Bedeli ne olursa olsun oradaki insanlarımızın varlıklarını her türlü tehdite sunan odakları yakın takibe alacağımızı ve nefesimizin enselerinden ayrılmayacağını ifade etmek istiyorum.

Terör örgütü PKK’nın yöneticilerinin Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştırılması şeksiz ve şüphesiz bir şekilde ihanettir. Türkiye düşmanları ile ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yeminli cinayet şebekesi ve katil sürüsü olan terör örgütü PKK’nın yöneticilerinin Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştırılması şeksiz ve şüphesiz bir şekilde ihanettir. Vahap Seçer ülkemiz, milletimiz ve Mersinimiz için bir milli güvenlik sorunudur! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Belediye Başkanlığı koltuğunda oturtulması Mersin’imiz adına da Ülkemiz adına da büyük bir tehlike ve tehdittir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden el çektirilmelidir!”

 

“VAHAP SEÇER’İN OĞLUNUN BİR EĞLENCE MEKÂNINI BASARAK DAĞITTIĞINA DAİR GÖRÜNTÜLER ORTADA”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yönelik de iddialarda bulunan Milletvekili Kılavuz, “Bu kadarla da sınırlı değildir! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in oğlunun Mersin’de bir eğlence mekânını basarak dağıttığına dair görüntüler ortadadır. Vahap Seçer’in ise bu olaydan sonra şikâyetlerin geri çekilmesi için para teklif ettiği herkes tarafından bilinmektedir. Mersin’deki yolsuzlukları ve hukuksuzlukları ortaya çıkaran gazetelerin ise CHP Mersin Gençlik Kolları tarafından basıldığı, gazetecilerin darp edildiği, maddi hasar verildiği bütün kamuoyunun malumudur. Daha neleriniz var? Ahlakımın ve terbiyemin dile getirmeye el vermediği Mersin’de elden ele dolaşan görüntülerinizi bütün Mersinli hemşerilerim açıkça bilmektedir. Siz Mersin için utanç vesikasısınız. Bu kahredici hadiseleri Yüce Türk milletinin vicdanına havale ediyorum.

Sizler; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine ihanet edenlersiniz! Sizler Gazi Atatürk’ün yolundan sapmış, pkklılarla kol kola gezen sözde CHP’lilersiniz! Buradan gerçekten Atatürk’ün izinden giden, vatanına, milletine, devletine hassasiyetle bağlı CHP’lilere de seslenmek istiyorum. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ihanetine lütfen göz yummayınız.

Sizler; Mersin Büyükşehir Belediyesini terör örgütlerine peşkeş çekip teslim edenlersiniz! Sizler belediye başkanınızın da itirafıyla Mersin’i HDP sayesinde kazanan işbirlikçilersiniz! Sizler; Mersin’e ve Mersinli hemşerilerimize hizmetle yükümlü belediyeleri terör örgütlerinin yuvasına çevirenlersiniz! Sizler; Mersin’in yüz karası, utanç vesikası ibretliklersiniz! Yaptıklarınız ne yarına ne de yanınıza kalacaktır! Yaptığınız her ihanetin, yaşattığınız her rezaletin, yarattığınız her kepazeliğin hesabını Tarih, hukuk ve millet vicdanı önünde en ağır şekilde ödeyeceksiniz!

 

“BURHANETTİN KOCAMAZ DAİMA MERSİN’İ İHANETE TESLİM EDEN BİRİ OLARAK HATIRLANACAKTIR”

Buradan son sözümüz de davamıza, şehitlerimize, liderimize ve mücadelemize ihanet eden İP’li Burhanettin Kocamaz’a olacaktır. Mersin’deki bunca rezaletin, bu denli ihanetin sorumlusu da müsebbibi de sensin! Sen ki MHP kazanmasın da kim kazanırsa kazansın diyerek Mersin’i CHP/HDP/PKK’ya teslim ettin. Sen ki Mersin’in onca evladının işinden ve ekmeğinden edilmesine sebep olarak belediye kadrolarının PKK’lı teröristlere peşkeş çekilmesini sağladın. Bu ihanetlerini ne biz unuturuz, ne milletimiz unutur! Sen daima Mersin’i HDP/PKK’ya teslim eden biri olarak anılacaksın. Sen daima Mersin’i ihanete teslim eden hain biri olarak hatırlanacaksın. Yazıklar olsun Burhanettin Kocamaz!

 

“ALİ MAHİR BAŞARIR TAM DA KENDİ MEŞREBİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE MESNETSİZ ŞEKİLDE İFTİRALARA SARILMAKTADIR”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin terör örgütlerine peşkeş çekilmesine göz yuman, Mersin Büyükşehir Belediyesinin bölücü teröristlere teslim edilmesine çanak tutan,  “Mersin Büyükşehir Belediyesinde tek bir terörist çalışıyorsa her türlü yaptırıma razıyım” dedikten sonra yüzlerce terörist belediye çalışanını delilleri ve ispatlarıyla ortaya koyunca iftirayı seçen CHP’nin Olcay Kılavuz’dan sorumlu sözde milletvekili Ali Mahir Başarır yine tam da kendi meşrebine yakışır şekilde mesnetsiz şekilde iftiralara sarılmıştır. Şahsımın yönlendirmesi ve dahliyle Mersin’de bir zincir markete ait deponun Ülkü Ocaklı gençlerce basıldığı asılsız bir iftiradır!

Bizler; Türk çocuklarını Türk vatanının istikbali olarak gören,  Türk gençlerini Türk bayrağı olarak nitelendiren bir anlayıştan, bir terbiyeden geliyoruz. Her şeyden önce Ülkü Ocakları yarım asra dayanan mazisiyle nice evlatlarını vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğruna şehit veren, vatanına, milletine, dinine ve devletine hayırlı evlatlar yetiştiren, eğitimde, kültürde, sanatta, sporda farkındalık yaratacak marka projeler üreten eğitim ve kültür vakfıdır. İlim ve irfan yuvasıdır. Hiçbir işbirlikçi, hiçbir terörist sevici; Ülkü Ocaklarını ve Ülkü Ocaklıları hedef alamaz hiçbir güç Ülkü Ocaklarını ve Ülkü Ocaklıları arsızca diline dolayamaz.

 

“ALİ MAHİR BAŞARIR İDDİALARINI İSPATLAMAZSA ŞEREFSİZDİR, HAYSİYETSİZDİR, İFTİRACIDIR”

Bana gelince! Mersin’deki ve Mersin Büyükşehir Belediyesindeki pisliklerinizi ortaya çıkardıkça ihanetlerinizi, rezilliklerinizi bir bir deşifre edip kamuoyunun ve Mersinli hemşerilerimin huzurunda açıkladıkça uykularının kaçtığının, dengenin şaştığının, ayarının bozulduğunun gayet farkındayım. Ve buradan Büyük Türk milletinin huzurunda açıkça haykırıyorum: Ali Mahir denen tribüncü vekil! Eğer bu iddianı ispatlamazsan şerefsizsin, haysiyetsizsin, alçaksın! Eğer bu söylediklerini delilleriyle ortaya koymazsan onursuzsun, müfterisin!  Dünya yüzünde tek bir Allah’ın kulu adımı böylesi konularla, asılsız iddialarla yan yana getiremez! Bu burada kalmayacak ve sokak kabadayılığına soyunup bastığın mahkemeler önünde hesap vereceksin!!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA