Samsun Akdeniz’de karaya vurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Samsun Akdeniz’de karaya vurdu


 

Haber Merkezi

 

Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi'nde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligin 9. haftasında kendi evinde Samsunspor'u konuk etti. Ligin zirvesini ilgilendiren bu kritik karşılaşmayı Carettalar 78-73 kazandı. Karşılaşma Edip Buran Spor Salonu’nda oynandı.

 

KARŞILAŞMAYA ETKİLİ BAŞLAYAN TARAF MSK OLDU

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf MSK oldu. Etkili hücumlarını Oğuzhan, Jones ve Carberry ile sayıya çeviren Carettalar bir anda farkı 10 sayıya kadar çıkarttı. Bu periyotta ribaundlarda da istediği yüzdeye ulaşan MSK rakibine istediği sayıları üretmesine izin vermedi ve ilk çeyreği 26-19 önde kapattı.

İkinci periyoda umutlu başlayan konuk ekip Samsunspor, aradığı sayıları bulsa da Carberry'nin üst üste aldığı sayılar oyunu skor açısından dengede tuttu. Bu dakikalardan itibaren oyuna asılan konuk ekip farkı 2 sayıya kadar indirdi. Devre MSK lehine 43-40 önde kapandı.

İkinci yarıya etkili başlayan MSK oldu. Rakibine hücum ve ribaundlarda nefes aldırmayan Carettalar özellikle Carberry'in hücumda, Oğuzhan'ın savunmadaki etkili oyunuyla farkı 12 sayıya kadar çıkardı. Bu dakikadan sonra maça tutunmaya çalışan konuk ekip atışlarda etkili olunca konuk ekip farkı 6 sayıya kadar indirdi ve 3. periyot 59-53 skorla kapandı.

Son periyodun ilk diliminde konuk ekip istediği sayıları bulamayınca MSK karşılaşmada moral üstünlüğü sağladı ve günün yıldızı Carberry ile farkı 10 sayıya kadar çıkardı.Bu dakikalardan itibaren savunmada ciddi hatalar yapmayan MSK, oyunu kontrolü altına alarak güçlü rakibini 78-73 yenmeyi başardı. Carberry'in 32 sayı üreterek maçın yıldızı olduğu karşılaşmanın sonunda MSK,8. galibiyetini alarak puanını 17'ye çıkardı ve zirvedeki yerini korudu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA