Lidere Karşıyaka çelmesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lidere Karşıyaka çelmesi


 

Ligde lider olan Yeni Mersin İdman Yurdu, 15. Hafta maçında Karşıyaka ile 0-0 berabere kaldı.

Barış ÇOBAN

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, 15. Hafta maçında Karşıyaka ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı Lacivertliler maç fazlasıyla ikinci sırada yer alan 52 Orduspor ile puan farkını 6’ya yükseltti.

Şampiyonluğun en büyük iki adayı İzmir’de karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanan maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı.

Kontrollü geçen ve atak bakımından üretkenliğin az olduğu ilk yarıda, Yeni MİY, maçın 15.dakikasından itibaren oyun üstünlüğünü eline aldı. Ancak ilk yarıda iki takım da bulduğu atakları gole çeviremedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında çok iyi bir oyun ortaya koyan ve çok net pozisyonlar bulan Yeni MİY, aradığı golü bulmakta güçlük çekti. İkinci yarıda Chris David’in bir şutu direkten dönerken, Onur Erdem Beytaş’ın ceza sahası içinden çektiği net gol pozisyonu kaleci son anda kurtararak kornere attı. İki takım da fırsatlardan yararlanamadı ve maç 0-0 sona erdi.

Puanını 35 yapan Yeni Mersin İdman Yurdu rakibi ile arasındaki 8 puanlık farkı korurken, 52 Orduspor ile de puan farkını 6’ye yükseltti.

 

Stat: Alsancak Mustafa Denizli

Hakemler: Burak Kaplan xx, Enes Berk Güçlü xx, Hüseyin Sepetçioğlu xx

Karşıyaka: Yusuf Balcıoğlu xx, Cenk Özbey xx, Metin Peker xx, Ertuğrul Sancaktutan x, Özgür Güler x, Mustafa Aşan xx, Fatih Ergen x (Caner Cengiz dk. 63 x), Onur Kolay x Namık Çelik dk. 83 ?), İhsan Furkan Deniz x, Fatih Taşdelen x, Emre Gemici x (Kerem Pala dk. 88 ?)

Yeni Mersin İdman Yurdu: Sertaç Güzel xx, Özkan Zileli xx, Aziz Aksoyx x (Miraç Doksanoğlu dk. 73 x), İbrahim Konuksever xx, Aslan Gök xx, Taygun Vurgun x, Chris David x (Abdurrahman Emek dk. 88 ?), Erdem Beytaş x (Yusuf Yıldırım dk. 71 x), Metin Yüksel x, Abuzer Gaffar Toplu x (Ferhan Evren dk.71 x), Umut Aydın x,

Sarı kartlar: Metin Peker (Karşıyaka), Umut Aydın (Yeni Mersin İdman Yurdu)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA