TİY’e taze kan geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’e taze kan geldi


 

Gerek yönetim gerekse de sportif başarı alanında zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’na taze kan geldi. Altyapıdan 6 futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalandı.

Hediye EROĞLU

 

Türkiye’de nüfus bakımından 26 ilden büyük bir ilçede olan Mersin’in Tarsus ilçesinde, bu yıl kuruluşunun 100’üncü yılını kutlayan Tarsus İdman Yurdu, adeta dibe vurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ancak tarihinin en kötü günlerini geçiren TİY, adeta içler acısı bir süreçten geçiyor! Geçen yıl Şahin Kırbıyık yönetiminin eleştiriler sonrası istifa etmesinin ardından kendine gelemeyen Tarsus ekibi, bu yıl içerisindeki 3. genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor.

Kulübün kongre ilanında genel kurul toplantısının 6 aralık 2022 Salı günü saat.17.00’de Tarsus Belediyesi Nikâh Salonu’nda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 13 Aralık 2022 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacağı belirtildi.

Kulübün Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Anomin Şirketleri Tescil Yönetmeliği’ne uygun hale getirilmesi için tüzük değişikliği gidilmesi de beklenirken hala aday çıkmaması camiada endişe yaratıyor.

100. yılını kutlarken Aralık’ta aynı sezonda 3’üncü defa kongreye gitmeye hazırlanan Tarsus İdman Yurdu’na hala hiçbir talip çıkmadı! Yönetimin ilçedeki tüm oda, dernek ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere iş insanlarını kapısı çalsa da, destek bulamadığı öğrenildi.

 

TARUSS GENÇLERE SARILDI

Öte yandan gerek yönetim gerekse de sportif başarı alanında zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’na taze kan geldi. Altyapıdan 6 futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Takımımızın altyapısında yetişen kıymetli gençlerimizden Emre Kara, Kayra Yavuz, Arda Çetiner, Muhammet Küçükoğlu, Tugay Cicili ve Yunus Öztürk ile 1,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştır! Gençlerimize profesyonel futbol yaşantılarında sağlık ve başarılar dileriz.

Bu zorlu süreçte Tarsus İdman Yurdu’muzun altyapısını her zaman hazır tutan ve ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde gençlerimizi A Takıma kazandıran Altyapı Koordinatörümüz Cemre Çelik’e de çok teşekkür ederiz!” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA