Vali Pehlivan’dan Yenişehir çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan’dan Yenişehir çıkarması


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, merkez Yenişehir ilçesine adeta çıkarma yaparak bir dizi inceleme ve buluşma ziyaretlerine imza attı. İlk olarak Yenişehir Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Pehlivan, Kaymakam Nevzat Şengök ile ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Vali Pehlivan, İlçedeki kamu hizmetleri çalışma ve faaliyetler hakkında Kaymakam Şengök’den bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.

 

MAHALLE MUHTARLARIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vali Pehlivan daha sonra, Yenişehir ilçesi mahalle muhtarlarıyla, Yenişehir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, muhtarları mahalleleriyle ilgili sorun, tespit ve taleplerini dile getirdi.

Vali Pehlivan, il genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin etkin bir şekilde devam edeceğini belirten Vali Pehlivan, devlet kurumlarıyla vatandaşlar arasında iletişim köprüsü kurmak suretiyle verdikleri hizmetlerinden ve sağladıkları katkılardan dolayı muhtarlara teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıya Kaymakam Nevzat Şengök, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, İlçe Jandarma Komutan V. Ast. Kd. Bşçvş. Mehmet Mecit, birim amirleri, kurum temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

ESNAF VE VATANDAŞLARLA DA BULUŞTU

Vali Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir İlçesi Bahçelievler Mahallesi 1. Cadde üzerindeki esnaf dükkanlarını da ziyaret ederek, vatandaşlarla da bir araya geldi.

İşyeri sahipleri ve çalışanlara hayırlı işler, bereketli kazançlar dileyen Vali Pehlivan, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek, hasbihalde bulundu.

 

İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Vali Ali Hamza Pehlivan ayrıca, yeni konseptiyle yeni yerine taşınma çalışmaları başlatılan Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

İlçe Müdürlüğüne gelişinde, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Şinasi Kaya, Yenişehir İlçe Nüfus Müdürü Bahattin Avcı ve Müdürlük personeli tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra birimleri gezdi, kurum personelinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı, başarılar diledi.

Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök de eşlik etti.

 

YENİŞEHİR SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ DE UNUTULMADI

Vali Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Sosyal Hizmetler Merkezini de ziyaret etti. Merkeze gelişinde, Kurum Müdürü Yılmaz Çelik ve personel tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra bağlı birimleri gezerek kurum personelinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı, başarılar diledi.

Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök de eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA