SEÇER’İN FENER AŞKI ŞEYTANI KIZDIRDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’İN FENER AŞKI ŞEYTANI KIZDIRDI!


 

Fenerbahçeliler’in Adana’da ki buluşmasına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu camiasını kızdırdı.

HEDİYE EROĞLU

 

Fenerbahçeliler, Adana’da gerçekleştirilen dernekler toplantısında buluştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç ile Yöneticiler, Adana Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve aralarında Mersin’in de olduğu 20 yurt içi derneğin yönetici ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Koç ayrıca akşam resepsiyonunda Mersin ve Adana protokolü ile de bir araya geldi. Geceye Mersin Büyükşehir Belediye Vahap Seçer’de de katıldı. Seçer, “İyi olan kazansın… Ama Fenerbahçe bitmeyen bir aşktır” dedi.

 

SEÇER’İN İLANI AŞKI TARAFTARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Ancak Seçer’in Fenerbahçe’nin etkinliğine katılması Mersin İdman Yurdu camiasını kızdırdı. MİY taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar sosyal medyadan Vahap Seçer’i eleştiri yağmuruna tuttu. Kent takımları maddi manevi sorunlar yaşarken Seçer’in Fenerbahçeliler gecesinde boy göstererek, ilanı aşk yapması taraftarı çileden çıkardı.

Seçildiği günden buyana Mersin İdman Yurdu ve memleketi Tarsus’ta Tarsus İdman Yurdu’na yeteri kadar destek vermemek ve sahip çıkmamakla e

Eleştirilen hatta maçlarına dahi gitmeyerek taraftardan tepki çeken Seçer’in bu son çıkışı bardağı taşıran damla oldu.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA