Süper ara bitti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper ara bitti


 

Haber Merkezi

 

Mersin Süper Amatör Lig B grubu 1 hafta aranın ardından maçlara başlıyor. İlk yarıyı lider tamamlayan Erdemli Belediyespor ikinci yarının ilk haftasında Tarsus’ta Çukurova Birlik FK ile açılış maçına çıkacak. Erdemli Belediyespor liderliğini korumak için sahaya çıkarken ev sahibi ise play-off şansını sürdürmek için sahaya çıkacak.

İlk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Mersin 33 FK hafta sonu Erdemli temsilcisi Erdemlispor ile oynayacak. Mersin FK kazanıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ev sahibi Erdemlispor’da tek hedef  lige tutunabilmek. Sezona büyük umutlarla başlayan ,3 hafta liderlik koltuğunda kalan Erdemli Yörükspor ilk yarıyı 3’ncü sırada tamamlamıştı.

Devre arasını iyi değerlendiren Yörükspor ikinci yarının ilk maçında ligin son sırasında yer alan Akdenizgücü misafir edecek. Zirveden uzaklaşmak istemeyen Yörükler galibiyetten başka şey düşünmüyor. Bu sezon lige çok kötü başlayan Akdenizgücü ise alt taraftan kurtulmak için mücadele edecek.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ekiplerden olan Mut İdman Yurdu Belediyespor ilk yarıyı play-off potasının hemen 1 basamak altında kalarak taraftarını üzmüştü. İkinci yarıya umutlu girmek isteyen Mut ekibi ikinci yarının ilk maçında Tarsusspor’u konuk edecek. Ligde hayal kırıklığı yaratan ekiplerin başında gelen Erdemli Limonspor ikinci yarının ilk maçını kazanarak umutlanmak isteyecek. Hafta sonu ligin zayıf ekiplerinden biri olan Tarsusgücü ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA