Bir kulüpten fazlası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir kulüpten fazlası


 

Bir futbol kulübünden fazlası olan Karacailyas Veteranlar Kulübü kendi imkanları ile katıldıkları tük liglerde başarıyla mücadele ediyor.

Barış ÇOBAN

 

Alt yapıya verdiği önemle ön plana çıkan Karacailyas’ta A takımda oynayan oyuncuların büyük bölümü hiçbir ücret almadan, yada çok cüzi rakamlara sahaya çıkıyorlar. Kısıtlı bütçesine rağmen U 12, U 14, U 18 liglerinde yer alan. Süper Amatör Lig A grubunda 2 sezondur başarıyla maçlara çıkan Karacailyas Veteranlar Kulübü Materler takımı kurarak ta öncü olmayı başardı.

40 ve 50 yaş kategorilerinde Orta Anadolu Masterler Liginde mücadele eden Mersin temsilcisi bu ligde de zirveye oynayarak ne kadar sağlam ve güçlü bir kulüp olduğunu gösterdi. Kulübün bugünlere gelmesinde emeği geçen isimlerin başında baş antrenör Mehmet Akyürek, kulüp başkanı İlhami Serdar, takım kaptanları İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal gecesini gündüzüne katarak Kulübün yaşaması için her türlü fedakarlıktan bulunmaktan kaçınmıyorlar.

Aile takımı havasında idmanlara ve maçlara çıkan Karacailyas Veteranlar Kulübü Mersin’de bir çok takıma örnek olmayı başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA