TEGV’DEN MERSİN’E TASARIM BECERİ ATÖLYESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEGV’DEN MERSİN’E TASARIM BECERİ ATÖLYESİ


 

Mersin’de 2020’de kurulsa da pandemi nedeniyle faaliyetlerine başlayamayan Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) kente kazandırdığı Tasarım ve Beceri Atölyesi, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz hizmet vermek için bugün hizmete açılacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) hayata geçirdiği Tasarım ve Beceri Atölyelerine bir yenisini daha ekledi. Mersin’in Akdeniz ilçesinde Tasarım ve Beceri Atölyesi kuran TEGV, pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği açılışını bugün saat 14’:00’te Camiişerif Mahallesinde yapacak.

Teknoloji ve yaratıcılığın bir araya geldiği Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılışı öncesi gazetemizi ziyaret eden TEGV İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan, Kurumsal İletişim Uzmanı Müge Turan ve Mersin Öğrenim Birimi Sorumlusu Müberra Ateş, gazetemizi ziyaret ederek, Mersinlileri açılışa ve merkezi kullanmaya davet ettiler.

 

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE ÜCRETSİZ KATKI SUNULACAK

İpek Uralcan, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin önemine değinerek, atölyelerin sayısının artışından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye genlinde 24 ilde 25 etkinlik merkezlerinin bulunduğunu ve Mersin’in de bu açılışla birlikte bu listeye dahil olduğunu söyleyen Uralcan, öğrenim birimleri ile matematikten fene, okumadan İngilizce ve sanata kadar pek çok farklı alanda öğrencilerin gelişimine ücretsiz katkı sunduklarını söyledi.

 

AHMET UYSAL DEVRİ ALEM ÖNCESİ MERSİN’DE

Mersin’deki açılışa; Türkiye çağdaş sanatının öncü isimleri arasında kabul edilen yayıncı, küratör ve sanatçı Halil Altındere, yazar Süreyyya Evren ve kutuplarda maraton koşan ilk Türk atlet olan Ahmet Uysal’ın katkı verdiğinin altını çizen İpek Uralcan, etkinlikte TEGV ile başlattıkları yeni kampanya için 7 günde devri alem yapacak olan Uysal’ın kitabının okumasının yapılarak, imzalanacağını ve bir de söyleşiye imza atılacağını söyledi.

Kurumlarla işbirliğine açık olduklarının da altını çizen Uralcan, bu kapsamda Mersinlileri hem açılışa hem de işbirliğine davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA