BAL’da tat kalmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’da tat kalmadı


 

Mersin temsilcilerinin BAL’da ilk yarının ortalarında havlu atması kentte tartışılırken, ekipler il sıralaması için mücadele edecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarının tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Ligde mücadele eden Mersin ekiplerinin şampiyonluk şansı yok denecek kadar azaldı. Lider Adana FK 25 puanla liderlik koltuğunu meşgul ederken en yakın takipçisi Silifke Belediyespor’un 16 puanı bulunuyor. Mersin temsilcilerinin bundan sonra ki hedefi ise il sıralaması olacak. Mersin ekiplerinin ilk yarının ortalarında havlu atması kentte tartışılmaya başlandı.

 

LİDERE BOYUN EĞDİ

Liderin en yakın takipçisi Silifke Belediyespor hafta sonu lidere konuk oldu. 6 puan değerinde ki maçta sergilediği futbol galibiyeti getirecek oyun olmayınca sahadan istediğini alamadı. Ev sahibi Adana FK’nın 2-0 kazandığı karşılaşmada Silifke ekibinin oyunu tartışılırken bundan sonra ki hedef olarak İl birinciliği olarak değişti.

Lidere kaybeden Silifke Belediyespor aldığı bu mağlubiyet ile bir sezonu daha boş geçmiş oldu. Silifke temsilcisi hafta sonu bir basamak altında bulunan Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.

 

KANDEĞİŞİMİ YARADI

Sezon içinde hoca değişimine giden Anamur Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Adana Vefa’yı yenerek İl sıralamasında bir engeli daha aştı. Anamur’da Adana Vefa takımını ağırlayan Anamur Belediyespor etkili oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Topladığı 14 puanla 5’nci sıraya yerleşen Anamur ekibi hafta sonu Antakya Belediyespor ile karşılaşacak.

Hataya’da oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

 

HOMURLU FRENE BASTI

Homurlu 1951 Spor son oynadığı 3 karşılaşmada 1 puan alarak İl sıralamasında son sırada yer aldı. Hafta sonu Kilis deplasmanında Kilis Belediyespor ile karşılaşan Homurlu sahadan farklı mağlup olarak ayrıldı. Ev sahibi ekibin üstün bir oyun sergilediği karşılaşmada Homurlu kalesine 4 gol atan Kilis karşılaşmayı 4-0 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı.

Son haftalarda ki kötü performansı ile gerilere düşen Homurlu 10 puan ile 12. Sırada yer aldı. İl sırlamasında 3’ncü sırada olan Homurlu 1951 Spor hafta sonu Gaziantepgücü ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA