MHP’li Gölgeli, sessizliğini bozdu Seçer ve Kocamaz’ı topa tuttu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li Gölgeli, sessizliğini bozdu Seçer ve Kocamaz’ı topa tuttu


 

Siyasi arenaya yönelik sessizliği nedeniyle sık sık eleştiri konusu olan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, CHP’li Vahap Seçer ve İYİ Parti’li Burhanettin Kocamaz’ı topa tuttu.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’in, geçen dönemden devraldığı borçlar üzerinden eleştirdiği İYİ Partili Burhanettin Kocamaz ile tartışması yeni bir boyut kazandı.

Siyasi arenaya yönelik sessizliği nedeniyle sık sık eleştiri konusu olan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin gündeminde büyük yankı oluşturan Vahap Seçer- Burhanettin Kocamaz atışmasına dahil oldu.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Gölgeli, şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde şehrimiz trajikomik olaylara sahne olmaktadır. Vahap Seçer Millet İttifakının ortağı Burhanettin Kocamaz’a, ‘kafalar değişince çok şey değişti’, ‘ben kahraman belediye başkanıyım diye dolaşmasın’ diyerek ayar veriyor!

İyi Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz ise Vahap Seçer’in sabıkalarını sıralayarak, ‘kauçuk ağacı suikastını’,  ‘Kandil iltisaklı danışmanlarını’, ‘Dağın temsilcileri sayesinde seçimi kazandığını’, ‘gazete basıp, gazetecilerin dövülmesini’ ortaya döküyor!

“KOCAMAZ’A SORUYORUZ…”

Mersin halkının vicdanı adına; Burhanettin Kocamaz’a soruyoruz! Sayın Kocamaz, seçimler öncesinde bir kişi bile işten çıkarılmayacak diye namus şeref sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun namus şeref sözünün Vahap Seçer tarafından ayaklar altına alındığını Meral Akşener’e ilettiniz mi?

HDP-CHP-İP el ele vererek kazandığınız seçimlerden sonra işine son verilen köylü çocuklarının yerine belediyeye PKK yandaşlarının doldurmalarını Meral Akşener’e ilettiniz mi?

Belediyede dönen ve sizin de çok iyi bildiğiniz yolsuzlukları Meral Akşener’e ilettiniz mi?

Seçim öncesinde sizin de kazanması için gece gündüz çabaladığınız ortağınızın her meclis toplantısında adınızın şaibe ile andığını Meral Akşener’e ilettiniz mi?

Şayet bunları   Meral Akşener’e bir GİK üyesi olarak ilettiniz ve Meral Akşener tüm bu rezilliklere rağmen halen  Vahap Seçer ile temel atma törenleri, açılış törenleri yapmaya devam ederek sizden mi vazgeçmiştir?

Yoksa aranızda daha önce Mersin Halkına sahnelediğiniz iyi polis kötü polis tiyatrosunu yeniden mi sahneliyorsunuz?

 

“VAHAP SEÇER’E SORUYORUZ!...”

Sayın Seçer, ortağınız Burhanettin Kocamaz’ın bahsettiği ‘dağın temsilcileri’ seçimini yaparken hangi liyakat ölçütlerini kullanmaktasınız?

Performans düşüklüğü iftirası ile ekmeğinden ettiğiniz vatan evlatlarının yerine aldığınız ‘dağın temsilcileri’ ve ‘kandil iltisaklı danışmanlarınız& tarafından gösterilen performanstan memnun musunuz?

Genel başkanınızın hiçbir işçinin işinden edilmeyeceği yönünde verdiği namus ve şeref sözünün tarafınızdan ayaklar altına alındığını açık bir şekilde ifade eden ortağınıza nasıl bir cevap vereceksiniz?

Masanın altındaki ortağınız sayesinde kazandığınızı söylediğiniz ve diğer ortağınızın tabiri ile ‘dağın temsilcileri’ sizi hangi argümanlara tehdit ederek masanın üstündeki ortağınız ile aranızı açmaktadır?

Birçok kirli işe bulaştığını ima ettiğiniz Burhanettin Kocamaz’ı her meclis toplantısında ortaya atıp daha sonra neden iddialarınız hakkında bir soruşturma yaptırmadığınızı Mersin halkına açıklayacak mısınız?

 

“MASANIN AYAKLARI YERE BASMIYOR”

Seçer ve Kocamaz bizlere gösteriyor ki bu masanın ayakları yere basmamaktadır. Bu şahıslara çevirdikleri işler için masanın yerine tezgahın daha uygun olacağını belirtmek istiyorum. Ayrıca   Kocamaz’ın Psikolog önerisinin daha mantıklı bir hale gelmesi için   Seçer ile birlikte bir ilişki terapistine gitmelerini tavsiye ediyorum. Tabi yaşananların bize gösterdiği kadarı ile terapiste giderken ‘dağın temsilcilerini’ de unutmamalarını hatırlatmak istiyorum!" diyen Gölgeli tartışmaya dahil oldu.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA