Jandarmadan sivil kıyafetli trafik denetimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Jandarmadan sivil kıyafetli trafik denetimi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik trafik denetimi gerçekleştirdi.

Sivil kıyafetli trafik jandarması, yolcu olarak bindiği araçlarda sürücüleri emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu ile konuşma ve kırmızı ışık ihlali konularında denetledi. Sivil kıyafet ile bir müddet toplu taşıma aracında yolculuk eden Trafik Jandarması uygulama noktasında durdurulan araç içerisindeki sürücü ve yolculara kendini tanıtarak araçta olma sebebinin sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadığını denetlemek olduğunu aktardı.

Trafik Jandarması tarafından gerçekleştirilen uygulamada şehirlerarası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 12 otobüs ve 32 minibüs denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen (9) sürücüye ise cezai işlem uygulandı.

Trafik Jandarması ayrıca sürücülere bu tür denetimlerin devam edeceğini belirterek trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA