ZİRVE MAVİ BEYAZ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE MAVİ BEYAZ OLDU


 

Mersin Süper Amatör Lig’de 11 takımlı A grubu devre arasına girerken 10 takımdan oluşan B grubu 1 haftalık aranın ardından hafta sonu maçlara çıkacak.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde 11 takımlı A grubu devre arasına girerken 10 takımdan oluşan B grubu 1 haftalık aranın ardından hafta sonu maçlara çıkacak. A gurubunda devre arasına lider giren Camspor 10 maçta 25 puan topladı. B grubunda devre arasına lider giren Erdemli Belediyespor ise 20 puan ile devre arasına girmişti. B grubunda 2’nci devre bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.

 

LİDER GİRECEK

A grubunda Mersin Camspor devre arasına lider girmeyi başardı. İlk yarının son maçında Mersin Ormanspor ile karşılaşan Camspor attığı 3 golle 3 puanın sahibi oldu. Ev sahibi Ormanspor’un daha etkili oynadığı farklı kanacağı maçı 3-1 kaybetmesi Ormanspor tarafından üzücü olurken Camspor adına kötü oynadığı maçı kazanması mutluluk verdi. Aldığı galibiyet ile puanını 25 yapan Mavi Beyazlı ekip devre arasına lider girmeyi başardı. A grubunda 2’nci yarı 1 haftanın ardından başlayacak.

AVERAJA TAKILDI

Lider Camspor ile aynı puana sahip olan Mezitli 33 Spor son hafta maçında Torosları farklı geçerek devre arasına umutlu giren takımlardan oldu. Koray Aydın Stadyumunda karşı karşıya gelen Toroslar Belediyespor ile Mezitli 33 Spor maçında 5 gol atıldı. Liderin en yakın takipçisi Mezitli 33 Spor karşılaşmayı 4-1 kazanarak umutlarını 2’nci yarıya taşıdı. Devre arasını 2 gün izin yapacak olan Mezitli ekibi 2’nci yarıya daha iyi motive olmuş olarak çıkacak.

 

UMDUĞUNU BULAMADI

Lige iyi bir giriş yapan ancak ilk yarının ortalarında kaybettiği maçlarla zirveden uzaklaşan Akdeniz Belediyespor ilk yarının kapanış maçında İdman Yurdu 1925’e konuk oldu. Zor bir süreç geçiren İdman Yurdu 1925 kötü bir ilk yarı çıkartarak topladığı 4 puanla ligin dibine demir attı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Akdeniz Belediyespor 19 puanla devre arasına 3’ncü sırada girdi.

 

POTANIN DIŞINDA BİTİRDİ

Topladığı 17 puanla play-off potasının dışında kalan Silifke İdman Yurdu devre arasına üzgün giren ekiplerden oldu. Beklediği gibi ilk yarıyı geçiremeyen Silifke temsilcisi ilk yarının kapanış maçında Mersin Yolspor’u 2-0’lık skorla geçti. Sergilediği futbolla taraftarını üzen Silifke İdman Yurdu devre arası toparlanarak daha iyi bir ikinci yarı geçirmek idmanlara ara vermeden sürdürüyor.

TOROSLARA YAKIŞMADI

Oynadığı her sezonda, her ligde şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan Toroslar Belediyespor bu sezon eski günlerini arıyor. İlk yarının son maçında Karacailyas Veteranlar Kulübü’ne konuk olan Yeşil Beyazlı ekip 4-2 kaybederek kötü kapanış yaptı. Alt yapı oyunculardan oluşan kadro ile maçlara çıkan Toroslar devre arası işi sıkı tutarsa play-off şansını sürdürebilir.

ALT YANGIN YERİ

 Ligden 2 takımın düşecek olması alt tarafta tansiyonu yükseltiyor. 10 puanı bulunan Mersin Yolspor 8’nci sırada, Kuvayi Milliyespor 8 puanla 9’ncu sırada yer alırken, Tarsus Belediyespor 6 puanla 10’ncu sırada yer aldı. Ligin dibine demir atan takım ise İdman Yurdu 1925 oldu. Kırmızı Lacivertli ekibin 4 puanı bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA