MİLLET İTTİFAKI’NDA MERSİN ÇATLAĞI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLET İTTİFAKI’NDA MERSİN ÇATLAĞI!


 

CHP’li Mersin BŞB Başkanı Vahap Seçer’in, ‘devri sabık yaratmam’ diyerek eleştirmekten kaçındığı İYİ Parti’li Burhanettin Kocamaz’ı hedef alarak büyük borç bırakması ile ilgili eleştirileri Millet İttifakı’nda çatlağa neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Millet İttifakı, kısa adıyla MİLLET, Türkiye'de 2018 genel seçimlerine katılmak için oluşturulan bir seçim ittifakıdır. İttifak, 5 Mayıs 2018 tarihinde dört muhalif parti Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti tarafından resmen başlatıldı. Aradan geçen sürede cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi adaylığın belirlenmesi için 6’lı masa etabıyla devam eden ittifakta Mersin’deki kavga çatlağa neden oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, göreve geldiğinde ‘devri sabık yaratmam” diyerek eleştirmekten kaçındığı İYİ Parti’li Burhanettin Kocamaz’ı, 3,5 yıl sonra devraldığı borç üzerinden hedef aldı. Kocamaz ise Seçer’e sert çıkarak, “Beceriksizliklerini örtbas etmek, Mersin’e, Mersin Halkına ve çevreye verdiği zararlara kılıf bulmak için ne yapacağını şaşırmış durumda!” yanıtı verdi.

Mersin BŞB başkanlığını istediği bilinen Kocamaz’ın yerel seçime 16 ay kaldığını anımsatarak, “Meclis toplantılarındaki asabi tutumunuz, ihtiraslarınız, halkın beklentilerine cevap veremiyor ve hizmet üretemiyor olmanız sizi panikletiyor!” değerlendirmesi yapması, ittifak arasında Mersin kavgasının büyüyeceğinin işareti oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA