Kılavuz bu defa; hem Büyükşehir’i hem Kocamaz’ı hedef aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kılavuz bu defa; hem Büyükşehir’i hem Kocamaz’ı hedef aldı


 

MHP’li Olcay Kılavuz: “Mersin Büyükşehir Belediyesi CHP ve Burhanettin Kocamaz işbirliği ile terör örgütlerine teslim edilmiştir”

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun belediyelerde yürütülen soruşturmalarla ilgili düzenlediği basın toplantısında Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalıştırılan terör örgütleriyle irtibatlı/iltisaklı personellere dair verdiği bilgilerin ardından sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde: “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesini terör örgütlerinin yuvası haline dönüştüren, Mersin’in evlatlarını işlerinden edip belediye kadrolarını teröristlere peşkeş çeken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hesabını verecektir. Vahap Seçer ve CHP ülkemiz adına bir milli güvenlik sorunudur.

MHP kazanmasın da kim kazanırsa kazansın anlayışında olan, Mersin’in kaderiyle oynayan ve kapı kapı gezerek CHP’ye oy toplayan nankör Burhanettin Kocamaz eserinle övün! Senin yatacak yerin yok! Davamıza, partimize ve Mersinimize yaptığın ihaneti unutmadık, unutturmayacağız! Burhanettin Kocamaz! Mersin Büyükşehir Belediyesinin terör örgütlerine peşkeş çekilmesinin de, binlerce masum insanımızın işten çıkarılmasının da, nicesinin zulüm görüp sürgüne gönderilmesinin de en büyük sebebi senin ihanetindir! Utan diyeceğim ama senin ar damarın çatlamış! Burhanettin Kocamaz! Milliyetçi Ülkücü Hareket kimsenin yaptığını yanına bırakmaz! Hele hele ihaneti ve melaneti asla aklından çıkarıp unutmaz! Sen daima şehitlerimizin emaneti davamıza ihanetle anılacaksın! Mersin’i Pkk’ya peşkeş çeken kişi olarak hatırlanacaksın! Utan utan! Bu ihanetleri vatansever ve milletperver Mersinli hemşerilerimizin engin vicdanına havale ediyorum! Mersinli hemşerilerim Mersin Büyükşehir Belediyesini terör örgütlerine teslim edenlere tarihi bir tokat vuracak ve hak ettikleri cevabı alınlarının ortasına yapıştıracaktır!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA