Ormancılar teknik kurulda buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ormancılar teknik kurulda buluştu


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde, 2022 Yılı Olağan Teknik Kurul Toplantısı yapıldı. Tarsus Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünün, "2022 Yılı Çalışma Raporu ve 2023 Yılı Çalışma Programı" konu başlıkları altında görüşüldüğü, Olağan Teknik Kurul Toplantısı, 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde Enstitüsü Müdürlüğümüz konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Prof. Dr. Hasan Serin, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Tarım ve Orman Bakanlığı VII. Bölge Müdürü Faruk Atmaca, Tarsus Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fatih Kaplan, Alata Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nden araştırmacılar katıldı.

Ayrıca, Mersin, Adana, Hatay ve Kahramanmaraş; Orman Bölge Müdürlüklerinden Şube Müdürleri, Mühendisler ile Tarım ve Orman Bakanlığı VII. Bölge Müdürlüğü teknik personeli, emekli meslektaşlar ile enstitü araştırmacıları katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Enstitü Müdürü Yıldızbakan ve Bölge Müdürü Yalçın programa alınan, devam eden projeler ve etkinlikler hakkında konuşmalarını yaptılar.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Serin, Enstitü- Fakülte işbirliğinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Teknik Kurulun ilk gününde yeni proje teklifleri ve sonuç-ara sonuç raporları sunulduktan sonra katılımcıların görüş ve önerileri ile tamamlandı. İkinci günün oturumda ise, devam eden projeler görüşüldükten sonra, Olağan Teknik Kurul Toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA