TİY’de gidişat karanlık! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’de gidişat karanlık!


 

Kuruluşunun 100. yılını kutladığı şu günlerde karanlık bir gidişat sergileyen Tarsus İdman Yurdu’nda son kriz elektrik borcundan dolayı tesisin elektriğinin kesilmesi oldu. Ödenmemiş 3 fatura nedeniyle 130 bin TL borcu bulunan kulübün önceki gün kesilen elektriğin açılması için devreye girilmesi ile yeniden açılsa da, yaşananlar büyük tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), kuruluşunun 100’üncü yılında kriz üzerine kriz yaşarken, son yaşananlar camiayı ayağa kaldırdı.

Geçen yıl Şahin Kırbıyık yönetiminin eleştiriler sonrası istifa etmesinin ardından kendine gelemeyen TİY, bu yıl içerisindeki 3. genel kurulunu yapmaya hazırlanırken her geçen gün yaşanan skandallara bir yenisinin eklenmesi Tarsus’ta artık rütin hale geldi.

Geçtiğimiz günlerde maddi zorluklar yaşanmasına isyan ederek istifa eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt’tan boşalan koltuğa U 19’u çalıştıran Altyapı Sorumlusu Sinan Atım getirilerek hoca krizi çözülürken bu defa de borçlar takımın başına bela oldu. Kuruluşunun 100. yılını kutladığı şu günlerde karanlık bir gidişat sergileyen Tarsus İdman Yurdu’nda son kriz elektrik borcundan dolayı tesisin elektriğinin kesilmesi oldu. Ödenmemiş 3 fatura nedeniyle 130 bin TL borcu bulunan kulübün önceki gün kesilen elektriğin açılması için devreye girilmesi ile yeniden açılsa da, yaşananlar büyük tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA