Tarsus TSO’nun 11. Meslek Grubu ilk toplantısını yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO’nun 11. Meslek Grubu ilk toplantısını yaptı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek komiteleri yeni dönemdeki ilk toplantılarını gerçekleştirerek sektörlerindeki durumu değerlendirip, gelecek dönem stratejilerini oluşturmaya başladı. Sigorta sektörünü kapsayan 11. Meslek Grubu da yeni dönem için daha dinamik ve kolektif bir çalışma hedefi koydu.

Tarsus TSO’nun 11. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını Komite Başkanı Tahsin Eker yönetiminde gerçekleştirdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın da katıldığı toplantıya ayrıca Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD) Başkanı Fahrettin Abeş ve TMT Sigorta Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Örcün konuk oldu.

Sigorta sektörünün mevcut durumunun ele alındığı toplantıda, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SDDK) trafik sigortalarında izleyeceği yeni uygulama ile yangın poliçeleriyle ilgili yaşanabilecek olası sıkıntılar gündem konusu oldu.

Sektöre hareket kazandırmak ve kolektif çalışma yaparak gündemi daha sıkı takip etmek için bir dizi konunun da görüşüldüğü toplantıda Mersin Sigorta Acenteleri Derneği ile işbirliği yapılması ve her ay bölge müdürlükleriyle acenteleri buluşturacak toplantılar düzenlenmesi planlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA