Sanal fuara yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sanal fuara yoğun ilgi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği Himayelerinde, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘2. Mersin Sanal İstihdam Fuarı’na firmalar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Kentteki çeşitli kurum kuruluşların işbirliğinde 22-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve işgücü piyasasında hareketliliği arttırmak amacıyla işverenler ile öğrenci ve iş arayanları bir araya getiren fuara online olarak yaklaşık 4 bin katılımcı stant açtı. Fuarda stant açan kurum ve kuruluşlara yaklaşık 8 bin özgeçmiş bıraktı.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, “Düzenlenen fuar ile Türkiye'nin farklı yerlerinden çok sayıda vatandaşımız, mesafe farkı olmadan istihdam fuarımıza katılım gösterdi. İkincisini düzenlediğimiz sanal fuarla vatandaşlarımızın iş gücü piyasasına erişimini arttırmayı ve istihdam hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

100 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarda 600 kişilik açık iş ilanı da açıldığını belirten Kutlu, fuar esnasında düzenlenen 10 ayrı seminer ile vatandaşların alanında uzman konuşmacıların tecrübelerinden de faydalandığını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA