Yılbor Boru, Growtech Fuarı’nda yerini aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılbor Boru, Growtech Fuarı’nda yerini aldı


 

Haber Merkezi

 

Örtü altı tarım sektörü fuarı olan Growtech, bu yıl 23 - 26  Kasım tarihlerinde Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Yılbor Boru’da bu yıl fuardaki yerini aldı.

Fuarla ilgili bilgiler veren Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, “Örtü altı tarım sektörü fuarı Growtech, yerel ve uluslararası geniş katılımla bu yıl 21. kez kapılarını açtı. 27 ülkeden 571 katılımcı, 120'den fazla ülkeden 60 binin üzerinde ziyaretçiyi buluşturan fuar, 26 Kasım'a kadar devam edecek. Fuar oldukça geniş yelpazeli bir fuar. "Sera ve Teknolojileri" Sulama Sistemleri ve Teknolojileri", "Tohumculuk", "Bitki Besleme" ve "Bitki Koruma" ürün gruplarına sahip katılımcılarını ağırlıyor. Fuar her sene farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Tarımsal üretime katma değer katan ve sektörel farkındalık oluşturan yenilikçi çalışmaları destekleyen Growtech'te fuar esnasında Antalya Ticaret Odası işbirliği ile ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri ve Antalya Teknokent organizasyonunda Bitki Islahı Proje Pazarı gerçekleşecek. Bunun yanı sıra Tarım Yazarı Mine Ataman ve Growtech iş birliğinde yapılacak olan "Tarım Sohbetleri" tarım teknolojileri ve tarımın geleceği ufuk açıcı sohbetlerle 25 Kasım'da Growtech'te olacak. Growtech, Tarım Sohbetleri ile tarım teknolojileri konusunda sorular sormaya, soruları cevap aramaya ve yeni bakış açıları kazandırmaya devam edecek. Biz de Yılbor Boru olarak fuarda en son ürün ve teknolojilerimizi barındıran tarımsal sulama ürünlerimizi sergiliyoruz. Standımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA