Toroslar’da vezneler hafta sonu açık | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da vezneler hafta sonu açık


 

Vergi borcu ve borç yapılandırma taksit ödemelerinde son gün 30 kasım olurken Mersin Toroslar’da vezneler hafta sonu açık.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2’nci taksit ödemeleri ile 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu’nun 12’nci taksit ödemeleri ve 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu’nun 8’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2022 Çarşamba günü sona ermesi dolayısıyla, veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre vatandaşlar; 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında Toroslar Belediyesi ana hizmet binasındaki veznelerinden vergi borçları ile yapılandırma ödemelerini yapabilecekler.

 

BORÇ ÖDEMEDE ONLİNE KOLAYLIK

Mükellefler, ödemelerini belediye hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi ayrıca günün her saatinde belediyenin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden “Hızlı Ödeme” linkini tıklayarak online olarak da gerçekleştirebilecek.

Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmaları uyarısında bulunuldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA