Gencecik Melisa gitti buton geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gencecik Melisa gitti buton geldi!


 

Mersin’de Ekim ayında KYK Mersin Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurdu’nda yıllardır süren ışıklandırma sorunu nedeniyle karşıdan karşıya geçmek isteyen üniversite öğrencisi Melisa Edik’in yaşamını yitirdiği acı olay yetkililerin önlem almasını sağladı. Büyükşehir Belediyesi yurt önüne ışıklı buton koydu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de yine bir iş bilmezlik örneği yaşandı. Gencecik bir üniversite öğrencisinin hayatına mal olan yoldaki trafik ışığı sorununa karı nihayet önlem alındı.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinden Mersin’e üniversite eğitimi için gelen Melisa Edik, KYK Mersin Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurdu önünde karşıdan karşıya geçmek isterken sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve 1 haftadır hastanede yaşam mücadelesi veren Mersin Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü 1. sınıf öğrencisi Melisa Edik hayatını kaybetti.

 

NİHAYET HAREKETE GEÇİLDİ

Genç kızın ölümünün ardından söz konusu güzergaha ilişkin yıllardır süren ışık sorunu bir kez daha alevlendi. Öğrenciler sorununu çözümü için internet üzerinden imza kampanyası başlatarak çözüm çağrısı yaptı. Öğrencilerin ısrarlı çağrılara nihayet bir yanıt geldi.

 

BUTON ÖNLEMİ GELDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı toplantısında öğrencilerin taleplerine ilişkin görüşmelerde konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Vahap Seçer, “Üzücü bir kazada bir genç kızımız vefat etmişti. Biz oraya şuanda altyapısı yapıldı, butonlu ışık koyduk. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde de sorunlu yerler var. Bir tanesi eski polis evi önündeki alan. Bir tane buraya koyuyoruz. Bir tane yeni valiliğin oraya ve bir diğeri de Mersin Oteli’nin önüne konulacak. Toplamda 4 buton konulacak. Bunu çok yoğun olan ışıkların olmadığı yaya geçitlerine yapıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA