Sporcu öğretmenler 24 Kasım için yarıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sporcu öğretmenler 24 Kasım için yarıştı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen basketbol ve futbol turnuvalarında final maçları oynanarak madalya törenleri gerçekleştirildi.

Kadınlarda 3 ilçeden 25 öğretmenin, erkeklerde 5 ilçeden 15 öğretmenin katıldığı basketbol turnuvası, Edip Buran Spor Salonu'nda oynana final maçının ardından tamamlandı. Turnuva Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Dinç ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek'in katılımlarıyla düzenlenen madalya töreniyle sona erdi.

Basketbol turnuvasının ardından Mersin Koray Aydın Futbol Sahası'nda 11 ilçeden 198 öğretmenin katılımlarıyla süren futbol turnuvası da keyifli bir maçla sona erdi.

Ayrıca hafta kapsamında düzenlenen bisiklet sürme etkinliğinin startı da törenle verildi.

Öğretmenlerin katılımlarıyla düzenlenen bisiklet sürme etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde start alarak Mezitli AMFİ tiyatroda sona erdi. Etkinliğin ardından katılımcı öğretmenlerimize sertifikaları verildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Koca, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle meslektaşlarımla bir araya gelerek birçok etkinliğin içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Eğitim açısından en az akademik başarı kadar beden ve ruh sağlığının, sporun önemini her zaman vurguluyoruz. Bu anlamda bu etkinliğin öğrencilerimize örnek olmasını, evlatlarımızın açık havada fiziksel aktivitelerde bulunarak beden ve ruh sağlıklarına katkıda bulunmalarını temenni ediyorum. Hareketli bir yaşam ve sporun her şekli son derece kıymetlidir. Öğretmenlerimizin bu konuda ne kadar duyarlı olduklarının farkındayız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve bugün burada bizimle olan tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA