Başıboş köpek dehşeti: Ağıldaki keçileri telef ettiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başıboş köpek dehşeti: Ağıldaki keçileri telef ettiler


 

Mersin’in Mut ilçesinde başıboş sokak köpekleri girdikleri ağılda 2 keçiyi telef etti, 2'sini de yaraladı.

Olay, ilçeye bağlı Barabanlı Mahallesi'ndeki bir ağılda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 sokak köpeği, Abdullah Kızıl’a ait ağıldaki tel örgüleri aşıp küçükbaş hayvanların yanına girdi. Köpekler ağılda saldırdığı 4'ü gebe 5 keçinin bazılarını boğdu, bazılarını da parçaladı. Hayvanlardan 2'si ölürken, 2'si yaralı bulundu.

Hayvanları yemlemek için ağıla gelen Abdullah Kızıl'ın eşi Ayşe Kızıl, korkunç manzara ile karşılaşırken orada bulunan 3 köpek tel örgüleri aşıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri incelemede bulundu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkileri telef olan keçilerinin çukur açıp gömüleceğini bildirdi.

 

“10 BİN LİRA ZARARIM VAR”

Hayvanları telef olan Abdullah Kızıl,"5 tane damızlık hayvanımız var idi 4 tanesi bu halde biri kayıp. Buraya hayvanlara bakmaya geldiğimizde 3 tane sokak köpeği içindeydi. 4 tanesi gebeydi biride teke zaten. Şuan zararım 10 bin lira civarında. Mersin Büyükşehir Mut ilçe koordinasyon şubesine vardım biz ilgilenmiyoruz dediler. Kayıp hayvanımı arıyorum bulamadım” dedi.

Ayşe Kızıl ise “Keçilere yem verecektim sabah 9 gibi geldiğimde ağılda 3 tane köpek yatıyordu içerisinde. Beni görünce kaçtılar. 5 keçiydi biri kayıp 4’ü bu halde. Seve okşaya seve okşaya akşam yem verdim sabah geldim bu haldeydi hayvanlarım” diye konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA