Mersin derbisinde Silifke güldü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin derbisinde Silifke güldü


 

Haber Merkezi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 8. Hafta maçında 10 kişi tamamladığı Anamur Belediyespor karşılaşmasından 2-1 üstünlükle ayrılarak puanını 16’ya yükseltip zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmada Silifke Belediyespor’un gollerini Muzaffer Özcanlı ve Hacı Ali Geser atarken, maçın son anlarında futbolcular arasında istenmeyen olaylar yaşanda da çok fazla büyümeden önlendi. Muzaffer Özcanlı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Galibiyeti Silifke taraftarlarına armağan eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, “Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar bizi biraz geriye düşürmüştü bu maçı kazanarak zirve takibimizi sürdürdük. Anamur Belediyespor’da şehrimizin güzide bir ekibi, bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Lig yeni başladı ve takımımız inşallah seri galibiyetlerle yoluna devam edecek.” dedi.

 

LİG BU HAFTA BAŞLADI

Ligin bu haftadan itibaren kendileri için yeni başladığını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Sahaya girmeden önce futbolcularıma soyunma odasında şunu söylemiştim, hatalar yapabilirsiniz, düşebilirsiniz ama önemli olan düşmek değil ayağa kalkmaktır. Hepiniz ayağa kalkıyorsunuz soyunma odasından sahaya bir şampiyon gibi çıkıp şampiyon oyuncular gibi oynayın ve bu maçı alın demiştim, çok şükür sözümü yerde bırakmadılar, aslanlar gibi mücadelelerini verdiler. Maçı kazandık mutluyuz. Birlik beraberlik içerisinde daha iyi oynayıp maçlarımızı kazanacağız. Takımımıza güveniyorum. Seri galibiyetlerede inancımız tam. Bizleri tribünden destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere çok teşekkür ediyorum.”dedi

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Çok tempolu bir maç oldu. 2. Yarıda golleri hemen bulduk ama çok şanssız bir gol yedik. Sonuçta 10 kişi de olsak kazanmasını bildik. Çok mutluyuz. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Haftaya da Adana deplasmanında kritik bir maça çıkacağız. İnşallah oradan da güzel bir sonuçla ayrılıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Belediyesporlu yöneticiler, taraftarlar ve sporseverler katıldı.

 

SİLİFKE, ADANAYA GİDİYOR

Silifke Belediyespor, 9. Hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da Adana deplasmanında Adana 1954 FK ile mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA