Kortlarda yarışan öğretmenler ödüllendirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kortlarda yarışan öğretmenler ödüllendirildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Olimpik Tenis Kompleksi'nde "Masa Tenisi ve Kort Tenisi Müsabakalarının Ödül Töreni" yapıldı.

İldeki öğretmenler arasında, “Öğretmenler Günü” kapsamında düzenlenen masa tenisi ve kort tenisi müsabakalarında madalya almaya hak kazanan öğretmenlere ödülleri Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan tarafından verildi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “Her yıl 24 Kasım Öğretmenle Günü vesilesiyle düzenlediğimiz müsabakalar, gerçekten çok çekişmeli ve keyifli geçiyor. Öğretmenlerimizin birçok alanda hevesle ve azimle mücadele ettiklerini görmek, bu coşkuyu paylaşmak bizleri çok mutlu ediyor. Biliyoruz ki sahada bu azimle mücadele eden meslektaşlarımız, sınıflarında da öğrencileriyle birlikte başarıyı hedefleyerek aynı hevesle ve coşkuyla çalışıyorlar. Tüm meslektaşlarımı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA