Toroslar’da yeşil alanlar kışa hazırlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da yeşil alanlar kışa hazırlanıyor


 

Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

Haber Merkezi

 

Mersin’in en yeşil ilçelerinden biri olan Toroslar’da, park ve yeşil alanların sonbahar bakımları titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “YEŞİL ALANLARIMIZA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ”

Yeşil alanlarda kapsamlı bir bakım çalışması yaptıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Halkımızın nefes aldığı, ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği parklarımızın ve yeşil alanlarımızın bakımına özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz, rutin temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kenti kışa hazırlıyor” dedi.

Başkan Yılmaz; “Mevsimsel bakımlar sadece görsel anlamda değil hemşehrilerimizin sağlıklı ve rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından da önemli. Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Amacımız, doğal güzellikleri ve yeşil alanlarıyla zengin bir potansiyele sahip Toroslarımızın bu değerlerini korumaktır” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA