Eğitim semineri başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eğitim semineri başladı


 

Haber Merkezi

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, "Denklik İşlemleri Ve Denklik Modülü Eğitimi Semineri" mersin’de başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Denklik İşlemleri ve Denklik Modülü Eğitimi Semineri;  Akdeniz bölgesinde, Mersin Hizmet içi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu'nda, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Mustafa Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın katılımlarıyla başladı.

Seminer açılışında konuşan Koca, "Farklı illerden gelerek ilimize misafir olan değerli kursiyerlerimize ve eğitim görevlilerimize en kalbi duygularımla hoş geldiniz diyor, her anlamda güzel, verimli bir seminer süreci geçirmenizi temenni ediyorum. Herhangi bir ihtiyacınızda, sıkıntınızda biz tüm birimlerimizle buradayız. Tüm katılımcılarımıza başarılar dilerim" dedi.

Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinde Denklik merkezlerinde görevli Almanca, İngilizce, Fransızca, Arapça ve Rusça öğretmenleri ile şube müdürü, şef ya da memur olarak görev yapan kursiyerlerin katıldığı ve iki gün sürecek seminerde, denklik iş ve işlemleri ile denklik modülü kapsamında eğitimler verilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA