Dev dalgalara kafa tuttular, her defasında kıyıya savruldular | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dev dalgalara kafa tuttular, her defasında kıyıya savruldular


 

Meteoroloji'nin 'sarı kod' ile uyardığı iller arasında yer alan Antalya’da öğlen saatlerinde güneşin açtığını gören turistler, Konyaaltı Sahili’ne gelerek denize girdi. Dalgalardan oluşan köpükle beyaz renge bürünen sahilde, İsveçli iki turistin dev dalgalar arasında çocuklar gibi eğlenmesi ise görenleri hem şaşırttı hem tebessüm ettirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘sarı kod’ ile uyardığı iller arasında yer alan Antalya’da dün akşam ve bu sabah saatlerinde yağış etkili oldu. Kent merkezi ve doğu ilçelerini etkileyen kuvvetli sağanak ve rüzgar, sabah saatlerine kadar etkisi gösterdi. Hava sıcaklığının düştüğü kentte, öğlen saatlerinde ise güneş açtı ve sıcaklık 21 dereceye kadar çıktı. Güzel havayı fırsat bilen yabancı turistler ise Konyaaltı Sahili’ne gelerek denizin, güneşin tadını çıkardı, bazıları da spor yapmayı tercih etti. Yaklaşık 2-3 metre yüksekliğe ulaşan dalgalar, falezleri döverek görsel şölen oluşturdu.

 

İSVEÇLİ TURİSTLER ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİ

Dalgalardan oluşan köpükle beyaz renge bürünen sahilde, İsveçli iki turistin dalgalar arasındaki eğlencesi, görenleri hem şaşırttı hem tebessüm ettirdi. Sahile vuran dev dalgalara karşı direnmeye çalışan ikili, zaman zaman dengelerini kaybetti.

Öte yandan, ilerleyen saatlerde kentte hava tekrar bulutla kaplandı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA