DEAŞ şüphelisi servetle yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEAŞ şüphelisi servetle yakalandı


 

Mersin’de gözaltına alınan şüpheli 75 bin 645 Türk Lirası, 27 bin 391 dolar, 16 bin 655 euro para ile yakayı ele verdi.

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şahsın iş yeri ve ikametinden adeta servet çıktı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve finans kaynaklarının tespitine yönelik çalışma başlatıldı. Çalışma neticesinde H.A. adlı şüphelinin, terör örgütü ile iltisaklı şahıslara ve derneklere para transferinde bulunduğu MASAK verilerinin incelenmesi sonucunda tespit edildi. M.J. adlı şahsın ise örgüt adına finansal ofis vasıtasıyla farklı bölgelerdeki gruplara ve şahıslara aktarmak üzere fon topladığı belirlendi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik sabah saatlerinde 20 polisin katılımı ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Dron destekli operasyonda M.J. gözaltına alındı, diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

İŞ YERİ VE İKAMETİNDEN ADETA SERVET ÇIKTI

DEAŞ terör örgütüne finansman sağladığı değerlendirilen M.J. adlı şahsın ikamet ve iş yerinde yapılan aramada; 75 bin 645 Türk Lirası, 27 bin 391 dolar, 16 bin 655 euro, 2 adet ajanda, 60 adet doküman ve çok sayıda dijital materyale el konuldu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA