100. yılda 3. kongre! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

100. yılda 3. kongre!


 

Kuruyuşunun 100. yılında şampiyonluk hedeflerken adeta dibe vuran Tarsus İdman Yurdu, 3’üncü defa olağanüstü kongreye gidiyor! Şirketleşme için tüzük değişikliği de yapılacak kongre Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), kuruluşunun 100’üncü yılında içler acısı bir süreçten geçiyor! Geçen yıl Şahin Kırbıyık yönetiminin eleştiriler sonrası istifa etmesinin ardından kendine gelemeyen TİY, bu yıl içerisindeki 3. genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor.

Son olarak geçen ay yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlık için Emin Danyal Gür’ün ismi öne çıksa da grev dağılımı yapmakta zorlanan ve sonrasında takımdaki kötü gidişatın teknik direktör Serdar Bozkurt’un istifası ile perçinlenen TİY’de alınan olağanüstü kongre kararı ile kötü gidişata ‘dur’ denilmek isteniyor.

 

KONGRE ARALIK’TA

Kulübün kongre ilanında genel kurul toplantısının 6 aralık 2022 Salı günü saat.17.00’de Tarsus Belediyesi Nikâh Salonu’nda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 13 Aralık 2022 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacağı belirtildi.

Kongrede ayrıca kulübün Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Anomin Şirketleri Tescil Yönetmeliği’ne uygun hale getirilmesi için tüzük değişikliği gidilmesi de bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA