TİY’DE SERDAR BOZKURT İSTİFA ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE SERDAR BOZKURT İSTİFA ETTİ


 

Tarsus İdman Yurdu’nda yaşanan kötü gidişatta her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor. Son olarak Teknik Direktör Serdar Bozkurt istifa etti.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Geçen ay genel kurul yapan ancak bu da sorunlarına çare olmayan TİY’de yaşanan kötü gidişatta her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor. Son olarak Teknik Direktör Serdar Bozkurt istifa eti.

Yönetim krizi ve sportif başarısızlığın yanı sıra maddi olarak da zor günler geçirmesi sonucu ödemelerin aksamasında Bozkurt’un istifasının önemli bir etken olduğu öğrenilirken, hocanın Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu öğrenildi.

Bozkurt’un ayrılığına ilişkin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından “Emekleriniz için teşekkürler Hocam, Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verildi.

 

HOCAYI TARAFTAR UĞURLADI

Öte yandan şehirden ayrılmak üzere olan Selahattin Bozkurt’u, taraftar uğurladı. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği, görevinden istifa ederek şehirden ayrılma kararı alan Serdar Bozkurt uğurladı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Serdar Bozkurt'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA