Mersin’den savunma sanayi atağı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den savunma sanayi atağı


 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), İstanbul’daki savunma sanayi fuarında güçlü yer almak istiyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, 9-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan IDEF’23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı ile ilgili sanayici bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, Bölge Müdürü Halil Yılmaz, Mersin Teknopark Genel Müdürü İhsan Gültekin ve çok sayıda sanayicinin katıldığı toplantıda savunma sanayi ve SAHA İstanbul Mersin İrtibat Ofisi ile alakalı bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı katkılarıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık organizatörlüğünde 9-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde icra edilecek olan IDEF’23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı ile alakalı siz sanayicilerimize bilgi vermek amacıyla bir araya geldik. Biz bu fuara MTOSB olarak savunma sanayine üretim yapabilecek tüm firmalarımız ile katılmak istiyoruz. SAHA EXPO’da ‘Mersin SAHA’da’ sloganı ile OSB olarak stant açtık. Bu standımız büyük ilgi gördü. Aynı zamanda standımızda bulunan firmalarımız orada yeni bağlantılar kurarak, yeni iş görüşmeleri gerçekleştirdi. SAHA İstanbul Mersin İrtibat Ofisimiz siz değerli sanayicilerimizin hizmetinde. Bu ofisimiz ile savunma sanayine ne gibi üretimler yapabilirsiniz, bunların resmi prosedürü nasıl işliyor öğrenebilirsiniz’ dedi.

Konuşmaların ardından savunma sanayine üretim yapan firmaların yetkilileri ve üretim yapmak isteyen sanayiciler fikir alışverişinde bulundular.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA