Anamur hocasını buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur hocasını buldu


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör kümede şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Anamur Belediyespor, teknik direktör krizi yaşadı.

BAL 7’nci grupta mücadele eden Anamur ekibinde Haziran ayında teknik direktörlüğe getirilen Sergin Yalçın ile hafta sonu oynanan ve 0-0 berabere kalınan Homurlu maçının ardından yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “2022 – 2023 futbol sezonu için şampiyonluk parolası ile yola çıktığımız Anamur Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar göstermiş oldukları emekler için kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi. 

 

BU YOLUN SONU 3. LİG

Yeni teknik direktör arayışını hızla gerçekleştiren Anamur ekibi çalışmalarını tamamlayarak yeni hocasıyla anlaştı. Anamur’da Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna ali Haydar Durusoy getirildi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın makamında atılan imzaların ardından yapılan açıklamada, “Şehrimizin takımı Anamur Belediye Spor'u hak ettiği konuma ulaştırabilmek için Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy ile anlaşma sağladık. Anlaşmamızın kulübümüze, futbolcularımıza ve değerli hocamıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz bütün kalbimizle inanıyoruz, bu yolun sonu 3. Lig” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA