Silifke, deplasmanda son dakika da yıkıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, deplasmanda son dakika da yıkıldı


 

Haber Merkezi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 7. Hafta maçında Adana deplasmanında karşılaştığı Adana Hadırlıgücüspor’a son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup olurken, 13 puanla 3. sırada yer aldı.

 

“MAĞLUBİYET İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Adana deplasmanından puansız döndükleri için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Takımımız, sahada mücadelesini verdi, ama son dakikalarda kalemizde şanssız bir gol gördük. Puan kaybetmemek için takım olarak toparlanmamız gerekiyor. İnşallah önümüzde Anamur maçı var kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak kazanma alışkanlığımızı devam ettirmek istiyoruz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri Silifke Şehir Stadına bekliyoruz.”dedi.

 

“İSTEMEDĞİMİZ BİR SONUÇ”

Deplasmandan istemedikleri bir sonuçla döndüklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Maça iyi başladık. Maç içinde net pozisyonlarda yakaladık ama değerlendiremedik. Son dakikalarda kalemizde golü gördük. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp Pazar günü oynayacağımız Anamur Belediyespor maçına hazırlanacağız. Daha sonrasında da deplasmanda Adana 1954 FK maçı var bu 2 maçtan da galip gelerek moral depolamak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Takımımız daha iyi olacak, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

 

PAZAR GÜNÜ MERSİN DERBİSİ VAR

Silifke Belediyespor, 8. Hafta maçında Mersin derbisinde Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Anamur Belediyespor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA