ÇBK 5. zaferini aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK 5. zaferini aldı


 

Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi’nin, ING Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki başarılı performansını sürdürdü. Çukurova kendi taraftarı önünde Nesibe Aydın’ı 91-68 yenerek, ligdeki üst üste 5. zaferini aldı.

Haber Merkezi

 

Hafta içinde Euroleague'deki ilk galibiyetine ulaşan Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi'nin, ING Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki fırtınası da dinmedi. Çukurova kendi taraftarı önünde Nesibe Aydın'ı 91-68 yenerek, ligdeki üst üste 5. zaferini aldı.

Bir haftada üçüncü maçına çıkan Çukurova, Nesibe Aydın karşısında da karşılaşmaya müthiş başladı, Jones, Bonner, Hayes ve Sinem'in sayılarıyla farkı bir anda 12-2'de 10 sayıya çıkardı. Çeyreği de 22-14 önde geçen Çukurova'da Jones ilk 10 dakikada 10 sayıya ulaşarak çift hanelere çok erken çıktı.

Yıldızlar topluluğu kadrosuyla mücadele ettiği her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Çukurova ikinci periyoda da 13-0'lık seriyle start verdi.

Skorer oyununu devam ettiren ev sahibi soyunma odasına da 55-32 üstün giderken Jones'ın ardından Bonner (13) ve Hayes (10) de çift haneleri gördü.

Taraftarının desteğiyle de beraber Çukurova üçüncü çeyreğin hemen başında 63-36'da farkı 27 sayıya yükseltti. Müthiş bir maç çıkaran Çukurovalı basketbolcular son periyoda da 73-48'lik skorun avantajıyla başladı. Son 10 dakikada da rakibine göz açtırmayan Çukurova sahadan 91-68 galip ayrıldı.

ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE: Asena (6), Gamze (5), Özge (4), Gökşen (9) Sinem (13), Holingsvorth (3), Hayes (12), Bonner (17), Esra (7), Jones (15)

NESİBE AYDIN: Feride (16), Jessica (10), Nelson (11), Derin (7), Elif (8), Dieng (5), İlayda (11)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA