Üniversitelilere eğitim verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üniversitelilere eğitim verildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak Çağ Üniversitesinde düzenlenen Narko Nokta faaliyeti kapsamında TEM Grup Amirliği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği ile birlikte Çağ Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik eğitim verildi.

Emniyet üniversitelilere yönelik; uyuşturucu ile mücadelede toplumsal farkındalığı oluşturmak ve bu mücadeleye etkin katılımın sağlanması amacıyla bilgilendirme ve önleme faaliyetleri, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri anlatılarak suç ve suç örgütlerine bulaşmamak için yapılması gereken konular ve suç örgütlerinin gençleri istismar edebileceği durumlar, şiddetin önlenmesi için alınabilecek önleyici ve koruyucu tedbirler, hırsızlık, dolandırıcılık, güvenli internet kullanımı, genel güvenlik konuları, trafik güvenliği açısından sürücü ve yayaların uyması gereken genel trafik kuralları, hakkında bilgilendirme stanttı açtı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (TUBIM Büro Amirliği) olarak önleme ve bilgilendirme faaliyeti kapsamında 300 kişiye ulaşıldı. Narko Gençlik Modülü Eğitim verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA